Kategorier: små ting

Små ting

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sabrina G.

Hvor er det en dejlig metafor! 🙂 Det er skønt at høre, hvordan det hele bare flasker sig for dig i øjeblikket. Specielt når man har fuldt med på sidelinjen hele vejen! Nu skriver du “nye” job – Der mangler vi da vidst at høre lidt om, gør vi ikke? Eller er der noget jeg har misset? 😉

Emma Martiny

Hæhæ, joooo I skal da så 🙂 Jeg må bare ikke sige noget i morgen. Følg med på Snap, der kommer nyheden nok først 😉

Det ser ud til at være en fantastisk uge. Jeg savler helt over de lækre mad, i hvert fald 🙂
Glæder mig til at høre om det nye job!
Og den metafor og dig og Simon, den er virkelig fint og godt beskrivende. Godt I har hinanden.

Emma Martiny

Ja, jeg kan ikke klage over menuen 😉 hæhæ.
Og tak, søde Janni. Det er jeg også mange glad for.

Pyh, hvor jeg kender den der følelse af, når en masse gode ting bliver efterfulgt af præstationsangst og tvivl. Går selv med præcis det samme lige nu, og det er jo fjollet, for alle de gode ting ville jo aldrig være kommet til os, hvis ikke det var fordi vi havde knoklet for dem, og fortjent dem! Mon det er janteloven, der stadig spiller et lille puds?

Du må have en skøn uge, helt uden tvivl!
// http://www.moonlitmadness.dk

Emma Martiny

Det tror jeg, du har ret i Lisbeth. De fleste af os skal blive bedre til at tro på os selv 🙂

God uge til dig også, søde du!

Nicoline

Du har simpelthen fortjent det!
Og sikke en fin metafor – fik mig helt til at smile 😉

LEAVE A

comment