Kategorier: små ting

Små ting

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Emma

Den er så fin den ananasplante! Må jeg spørge hvor i Århus du har købt den? 🙂

Emma Martiny

Ja, ikke? 🙂 Den er fra grønthandleren på strøget 🙂

Hvor har du fået fat i planten?

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Grønthandlerne på strøget i Århus 🙂

Ved du hvad planten hedder? 🙂

Emma Martiny

Nej desværre 🙂

Dejligt du har slappet rigtigt af i weekenden! Det er altså vigtigt en gang i mellem. Tillykke med din søster. Jeg er også selv lige fyldt 18 og er godt igang med at samle sammen til at flytte hjemmefra. Kunne du overveje at vise din samling af porcelæn/keramik frem? Jeg mangler lidt noget inspiration til tallerkner, skåle osv og tænkte, at din samling må være ret stor efterhånden, nu du har udgivet flere kogebøger 🙂

Emma Martiny

Hej Pernille 🙂 Jeg har verdens mest rodede samling, haha. En af hver sådan cirka 😉 Meget af det har jeg fået og ellers leder jeg også ofte på loppemarkeder og lignende.

LEAVE A

comment