Kategorier: Links I like

Links I like #Week38

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Tillykke med lejligheden, jeg glæder mig til at følge med i processen ? Du nævnte på et tidspunkt, at det var en lejebolig – må man så godt skifte til metrofliser og bygge skab? Jeg bor selv i lejebolig for første gang og vil også gerne pifte stedet lidt op, men har fået at vide at det er et no-no i lejeboliger ?

Emma Martiny

Hej Michelle 🙂 Takker! Det kommer jo helt an på, hvem man lejer af 🙂

Christinna C

1: den der test.. den gættede også min alder. MEN den placerede mig i kategorien 20-29 år; betyder det så, at jeg skal til at spise anderledes, når jeg fylder 30 om et par måneder?
2: Cashew-karry… det er da lige noget for mig. Tak for den opskrift! Jeg vil helt klart gerne med på “rejse til Indien”, men jeg gav så også rimeligt hurtigt op med det snapchat der. Er du blevet mere hip, siden du skrev indlægget? 🙂
God weekend!

Emilie

Hej Emma, jeg har lige et random spørgsmål 🙂
Jeg er flittig bruger af din kogebog herlig og ærlig mad 🙂
Jeg oplever at du gør brug af en foodprocessor til mange af dine opskrifter. Jeg har haft brugt mine forældres 25 årige foodprocessor til formålet, men den er ved at brænde sammen, og derfor går jeg i tanker om at købe en ny.
Så derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvilken du bruger, og om du måske har en anbefaling til en ny? Eller måske ved hvad jeg i hvert fald ikke skal købe? 🙂

Tak for en altid inspirerende blog, du gør det noget så godt!

Klem Emilie

Emma Martiny

Hej Emilie 🙂 Hvor er det dejligt at høre! Og mange tak for ros :-*
Jeg har en foodprocessor fra Braun, der hedder Multiquick 5, som jeg er super glad for 🙂

Nicoline

ELSKER din cashew-karry!

Ih hvor skægt, vi skal også have din cashewkarry i aften! Her bliver det en debut og jeg glæder mig 😀

Den test gættede ikke helt min alder :b Den troede jeg var imellem 30-39 år, og det venter jeg altså lige lidt med at være endnu 😉
Held og lykke med den nye lejlighed. Jeg glæder mig meget til at følge med i flytte processen.

LEAVE A

comment