Kategorier: små ting

Små ting

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Marie

Hvad laver du som selvforkælelse? Og hvad gør du helt praktisk, når du fordyber dig i noget såsom kogebogskrivning (og alt muligt andet, der kræver fordybelse, for jeg bliver virkelig distraheret efter fem minutter)?

Min overskud er nemlig i minus i en ret så slem grad, og lige pt. kan jeg slet ikke finde ud af at åbne en bog på studiet (hvilket gør, at jeg slet ikke får læst mine ting) – så lidt råd er virkelig tiltrængte 🙂

God uge og kram til dig!

Emma Martiny

Hey søde du 🙂 Din kommentar har faktisk inspireret mig til et blogindlæg, så jeg vil glæde mig til at svare der 🙂

Jeg tror aldrig at jeg har kommenteret på din blog – selvom jeg har fulgt med utrolig længe. Egentlig vil jeg bare sige, at din blog (og ikke mindst din youtube kanal) gør mig så glad, så glad. Jeg var en af de mange, der sad klar midt om natten, for at bestille din smukke kalender og jeg tæller ned til hvornår jeg kan begynde at bruge den!

Du virker så rar, så glad og du er så inspirerende at følge. Du gør det godt!!

Hilsen en navne søster 🙂

Emma Martiny

Hvor er du bare sød sød sød 🙂 Kæmpe stort kram til dig, kære navnesøster 🙂

LEAVE A

comment