Kategorier: Hårstyling, Skønhed

Frisørlykke

ONE COMMENT
SHOW
HIDE
Anne

Smukt hår du har fået dig Emma! Og jeg er helt enig, de er super dygtige nede ved Birthe Gleerup. Jeg har selv gået der fast i snart 8 år, og føler mig altid helt tryg, når jeg sidder i frisørstolen hos dem. Gennem årene har jeg prøvet flere af deres frisører, og uanset hvem der har klippet mig, har det altid været spot on. They know hair 🙂 De sidste par år har jeg især gået ved deres elever, da de, efter min erfaring, er mindst ligeså dygtige som deres uddannede personale. Hvis man har et stramt budget, men stadig vil prioritere flot hår, så kan jeg ihvertfald anbefale deres elever. Man sparre vist omkring 150 kroner ved en elevklap sammenlignet med en alm. dameklip. Skal faktisk selv ned og klippes hos dem i morgen, og jeg glæææææder mig 🙂

LEAVE A

comment