En dag i mad #6

4 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg gad virkelig godt spise hjemme hos jer 😉 Det er altid smadder appetitligt ud. Jeg skal virkelig i gang med flere af dine opskrifter.

Emma Martiny

Hæhæ, heldigvis har du jo muligheden for at lave præcis lige så lækker mad derhjemme ved at følge mine opskrifter 🙂

Anja

Hej Emma!

Dine opskrifter ser altid så lækre og spændende ud. Jeg ved ikke om du nogensinde har lavet et lign. indlæg, men kunne du lokkes til at lave et indlæg om madbudget på SU?

Min kæreste er den jeg – skal – have – kød HVER DAG typen. Så det der nogen gange har afholdt mig fra at lave alle dine spændende retter, er at jeg tænker det er svært at ballancere i et stramt budget.

Måske er det en “fordom” eller dårlig undskyldning, det ved jeg ikke. Men det kunne være et spændende indlæg tror jeg ?

Emma Martiny

Hej søde du 🙂
Jeg tror nu mest, det er en fordom 😉 Næste år kommer jeg til at lave en ugentlig madplan til Femina, hvor jeg vil dele 5 hverdagsopskrifter – 1 med kød, en med fugl, 1 med fisk og 2 (næsten altid) kødfrie. Der kommer du helt sikkert til at finde en masse inspiration.

LEAVE A

comment