Kategorier: Månedsfavoritter, Video

Video: Favoritter #september

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Helene

God video 🙂 Og jonglerings-ansigtsudtrykket er priceless!!

Emma Martiny

Haha, ja, jeg elsker det også 😉

Smukke Emma, hvad er det for en læbestift du har på? Den ser simpelthen så skøn ud i perfekt efterårstone 🙂

Knus
// http://www.moonlitmadness.dk

Emma Martiny

Hej du 🙂 Det er en læbestift fra Smashbox 🙂

Dine favoritvideoer er virkelig altid så hyggelige 😀 Desuden mindede du mig om, hvor vild jeg egentlig er med Eight Hour Cream – og mange tak for det. Jeg havde nemlig glemt alt om det, men det er jo en vidundercreme! Så jeg må lige skynde mig ud og få købt en ny. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at gå de koldere måneder i møde uden.

Hej hej!
Er tosset med dine videoer, de er så rare og se – god kvalitet, lækker lyd og interessant indhold!

P.S. Er det helt seriøst en ananas-plante du har stående?? Hvis det er, er det for vildt!

Emma Martiny

Hvor er du sød, Marie. Mange tak!
Og ja, det er det, haha 🙂 Elsker den også!

Karen

Hvor har du købt din fine cykelhjelm? Jeg står og mangler en fin en 🙂

Emma Martiny

Hej Karen 🙂 Den er fra mærket “nutcase”.

Anne

Din blog er en af de få, som rent faktisk bidrager med noget (andet end komplekser) til min hverdag! Du er simpelthen så nede på jorden og sød 🙂 Juhuuu!!

Emma Martiny

Hvor er det bare dejligt at høre, Anne. Mange tak :-*

Anonym

Det er virkelig sjovt at du siger det med kvaliteten af Gannis ting. Jeg tror man har en tendens til at tænke om tøj at kvaliteten er god når prisen er i den lidt højere ende. Jeg har arbejdet været i tøjbranchen i en del år efterhånden og har også tidligere arbejdet for Ganni. Deres kvaliteter svinger enormt meget synes jeg, men størstedelen af det er syet virkelig dårligt og kvaliteten stemmer som oftest ikke rigtigt overens med prisen.Men de laver meget smukke ting. Ingen tvivl om det.

LEAVE A

comment