Kategorier: Atelier Aarhus

Atelier Aarhus 2017 // Nu eller aldrig + RABATKODE

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Er så glad for mit eget eksemplar og kan ikke vente med at tage den sådan rigtig i brug.
Go’ arbejdslyst og herlig søndag, Emma.

Nanna

Yes, jeg fik den sidste. Jeg elsker fysiske kalendere, men synes den var lidt dyr, så overvejede det nøje. Jeg er dog sikker på den er det værd. Godt arbejde<3

Emma Martiny

Yay! 1000 tak, Nanna!

Vera

Hej Emma.
Sikke en flot kalender, som jeg desværre ikke nåede at få fingrene i. Nu er jeg blevet helt besat af ideen om at finde en flot kalender til 2017. Kender du nogen andre mærker, der laver fine kalendre?
BH Vera

Clara

Hej Emma sikke et godt projekt ville lige spørge hvad en Atelier Aarhus kalender koster PS det er rigtig spændende at følge med da nogle af dine projekter er sådan noget jeg drømmer om at lave når jeg bliver voksen hilsen Clara på 14 år💃🏼

Emma Martiny

Hej Clara 🙂 Tak for din søde kommentar. Dejligt at høre, at jeg kan inspirere.
Kalenderen koster 275 kr 🙂

Betina

Hej,
Laver I en kalender for 2018? Hvis ja, hvordan kan man bestille og hvad kommer den til ar koste?
Mvh Betina

Emma Martiny

Ja, det gør der 🙂 Skriv dig op på atelieraarhus.com

LEAVE A

comment