Kategorier: små ting

Små ting

12 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det er så sejt, at I har fået udsolgt af den smukke kalender!

STORT tillykke 😀

Emma Martiny

TAK Ida! Det er helt fantastisk 🙂

Hold da op, der har været gang i den. Hyggelige billeder!
Det må være så spændende og altopslugende at brygge sådan en bog sammen 😀

– A

Emma Martiny

Ja, der har været liiige rigeligt fart på 😉
Klem til dig kære A

Sikke en uge! Godt du har tungen lige i munden 😉
Og så et tillykke med projekt Aarhus Atelier! Det er virkelig godt gået. Min kalender står fint på hylden, og venter på at det nye år nærmer sig. Så er jeg sikker på, at der kommer meget mere styr på mit liv, når jeg hver dag kan skrive to-do lister, jeg ikke kommer til at smide væk, og kan danne mig et fint overblik over måneden.
Du er simpelthen så sej!

Emma Martiny

Jeg gør mit bedste 😉
Mange tak, Janni!! Vi er så glade og stolte. Jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes om den, når du først rigtig tager den i brug 🙂

Pernille Frederiksen

Du er simpelthen så sej, Emma!
Stort tillykke med Femina og ikke mindst stort tillykke med en udsolgt kalender. Jeg sad selv oppe til kl 00.00, da I lancerede for at sikre mig en, så den har jeg længe beundret. Glæder mig til at tage den i brug om 12 uger.
Hav en skøn mandag!

Emma Martiny

Hvor er du sød, Pernille 🙂 Mange, mange tak! Det er helt vidunderligt, at det er gået så stærkt.
God mandag til dig også <3

Signe O.

Om jeg begriber, hvor du får din energi fra… 😉
Tillykke med kalendersalg og Femina – det er da helt vildt fedt!
Jeg bestilte en kalender igår. Glæder mig til at se den “live”!
Ha’ en god aften! 🙂

Emma Martiny

Tro mig – jeg var også flad efter sådan en uge 😉
Og TAK søde Signe. God aften til dig også <3

Heidi

Min mir spurgte forleden : hvad ønsker du dig til jul. mit eneste svar var: jeg ønsker mig et femina abonnent. Min ynglings blogger er blevet mad skribent. !! Du kommer til at sælge magasiner kære Emma 😉 jeg glæder mig 😉

Emma Martiny

Hvor er du SØD, haha 😀 Elsker det!!

LEAVE A

comment