Müslibarer med dadler og tahin

10 COMMENTS
SHOW
HIDE
Amalie

Hej Emma

Sikke en lækker opskrift! Den vil jeg prøve kræfter med 🙂
Men jeg har et enkelt spørgsmål. Ved du, hvor længe muslibarene kan holde sig? Jeg overvejer nemlig at lave dobbelt portion 🙂

Kh.

Emma Martiny

Hejsa Amalie 🙂 De kan i hvert fald snild holde sig en uge i køleskabet. Ellers vil jeg nok smide halvdelen i fryseren, det går sagtens an 🙂

dot

Hej Emma.
Kan kokosolien erstattes med anden vegetabilsk olie?
Med venlig hilsen

Emma Martiny

Hejsa 🙂 Desværre ikke, da den stivner og derved holder barerne sammen.

Hanna

Hej Emma. Den opskrift ser vildt lækker ud og er perfekt til madpakken! Kan man bruge peanutbutter i stedet for tahin? Vil også lige benytte lejligheden til at sige, at jeg generelt er vild med dine opskrifter, og dine billeder er meget appetitvækkende!
Mvh. Hanna

Emma Martiny

Hej Hanna 🙂 Tak! Ja, det kan du sagtens. Held og lykke med opskriften!

Cecilia Nielsen

Tusind tak for opskriften på müslibarer Emma. Har længe ledt efter en, og selvom jeg ved der findes mange, er det et ekstra godt kvalitetstempel når opskriften kommer fra dig 😉 Den vil jeg lave i dag eller i morgen.
Bh Cecilia

Emma Martiny

Hej Cecilie :-* Dejligt at høre, at opskriften rammer plet. Glæder mig til at høre, hvad du synes.
KH

Nøj hvor smager de bare godt! Det er anden gang at jeg laver dem – jeg ELSKER at der er tahin i. Det giver den bedste smag 🙂 Tak for opskriften. Jeg laver dem helt sikkert igen!

Emma Martiny

Dejligt at høre, Mai :-* Rigtig god aften til dig

LEAVE A

comment