Kategorier: Rejseguides

Program for AArhus 2017 // Hvad jeg glæder mig til

3 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida Due

Det må jeg helt sikkert udforske! Jeg bor selv i København, men har en masse dejlige veninder bosiddende i Aarhus – endnu en grund til at tage på tur til Smilets by. P.S. Er vild med din blog! Faldt over den forleden og er blevet ret lun på dit koncept. Er gået i gang med at lytte til din podcast serie – producere du stadig nye afsnit? God dag! Kh. Ida.

Emma Martiny

Hej Ida 🙂 Jeg glæder mig til at tage hul på mit podcast igen, men lige nu har jeg simpelthen for mange bolde i luften til at det kan lade sig at gøre 🙂

Maria M.

Tak for de gode tips! Synes især Vild smag festivalen lyder spændende 🙂 Jeg bor i København, men er opvokset i Århus og synes det er så sejt og velfortjent at Århus har fået titlen <3

LEAVE A

comment