Kategorier: Ikke kategoriseret

3 podcasts til din efterårslørdag

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida Due

Jubi! Nye afsnit af Martiny podcast! Glæder mig til at lytte med og krydser for at der kommer flere soloshows. Det har været vildt interessant at høre om dine erfaringer, tanker og livsfilosofier 🙂 God fornøjelse med pollyfilla’en!

Heidi

Jeg er begyndt at lytte til årstidernes podcast . For alle os der elsker at blive klogere på mad . Jeg er fan 😉 dejligt for jer med lejlighed. Tillykke med det. Så træls det ik ku lykkes sidste gang. Men den her tilgengæld mega stor og dejlig lys ud. Glæder mig til at følge med i din indretning.

Åh, jeg er virkelig inde i en Being Boss-fase lige nu. Sluger alt de to seje damer har at sige!

Emma Martiny

me too! Får helt lyst til at tage med på et af deres retreats 😉

LEAVE A

comment