Müsliboller med rug og havre

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Molly

Hvis man er allergisk overfor nødder, hvad ville du så bruge i stedet for müsli 🙂 ?

Emma Martiny

Hej Molly 🙂 Som jeg også skriver i blogindlægget, kan du sagtens erstatte müslien med en blanding af korn efter eget valg. Du kan også bare bruge grovvalsede havregryn 🙂

Bine

De boller ser så lækre ud, og jeg var faktisk glædet mig til opskriften, siden jeg så et billede af bollerne på din instagram! 🙂 Lige et hurtigt spørgsmål: kan fiberhusk erstattes af noget andet eller undlades? På forhånd tak for dit svar! 🙂

Emma Martiny

Hej Bine 🙂 nej desværre ikke.

Marie K

Elsker dine madvideoer! Har du tænkt dig at lave flere madfavoritter, som du begyndte at lave på et tidspunkt?
God dag 🙂

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Tak! Ja, det vil jeg helt sikkert, men vi skal lige flytte først 🙂

Christina

De ser så gode ud, må kaste mig ud i at bage dem snarest. Og så vil jeg lige rose dig og det arbejde, du lægger i bloggen, dine bøger, og din og Mettes kalender – fantastisk!

Emma Martiny

Mange tak Christina 🙂 Det er pænt af dig at tage tid til at skrive en kommentar 🙂

Sarah

Hej Emma, når jeg laver bollerne, så bliver det ikke til en ligeså tyk gele, som i din video. Det bliver tykkere end bare vand, men ikke særlig tykt. Jeg rører det (endda) i en røremaskine.. Ved du hvad problemet mon kan være?

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂 Hvilken type fiber-husk bruge du? Det skal være den gule pakke til bagning.

Sarah

Årh, så er det sikkert derfor. Jeg bruger nemlig en pakke, der er grøn 🙂 Tusinde tak for hjælpen.

Jeg lavede samme fejl og brugte også loppefrøskallerne. Resultatet blev nu godt alligevel. Dog smuldrede de nemt, da jeg skar dem over. Ved ikke om det var derfor eller de stadig var for varme.

LEAVE A

comment