Müsliboller med rug og havre

11 COMMENTS
SHOW
HIDE
Molly

Hvis man er allergisk overfor nødder, hvad ville du så bruge i stedet for müsli 🙂 ?

Emma Martiny

Hej Molly 🙂 Som jeg også skriver i blogindlægget, kan du sagtens erstatte müslien med en blanding af korn efter eget valg. Du kan også bare bruge grovvalsede havregryn 🙂

Bine

De boller ser så lækre ud, og jeg var faktisk glædet mig til opskriften, siden jeg så et billede af bollerne på din instagram! 🙂 Lige et hurtigt spørgsmål: kan fiberhusk erstattes af noget andet eller undlades? På forhånd tak for dit svar! 🙂

Emma Martiny

Hej Bine 🙂 nej desværre ikke.

Marie K

Elsker dine madvideoer! Har du tænkt dig at lave flere madfavoritter, som du begyndte at lave på et tidspunkt?
God dag 🙂

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Tak! Ja, det vil jeg helt sikkert, men vi skal lige flytte først 🙂

Christina

De ser så gode ud, må kaste mig ud i at bage dem snarest. Og så vil jeg lige rose dig og det arbejde, du lægger i bloggen, dine bøger, og din og Mettes kalender – fantastisk!

Emma Martiny

Mange tak Christina 🙂 Det er pænt af dig at tage tid til at skrive en kommentar 🙂

Sarah

Hej Emma, når jeg laver bollerne, så bliver det ikke til en ligeså tyk gele, som i din video. Det bliver tykkere end bare vand, men ikke særlig tykt. Jeg rører det (endda) i en røremaskine.. Ved du hvad problemet mon kan være?

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂 Hvilken type fiber-husk bruge du? Det skal være den gule pakke til bagning.

Sarah

Årh, så er det sikkert derfor. Jeg bruger nemlig en pakke, der er grøn 🙂 Tusinde tak for hjælpen.

LEAVE A

comment