Video: En dag i mine sko

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

De ser godt nok også ret lækre ud! 😀

Emma Martiny

Det er de virkelig, virkelig også. Er så glad for dem 🙂

[…] Emma Martiny is our collaborator, she has a blog that has 50 k followers. Not only she has good sense of style and plenty good tips to share, she has also accepted our challenge and engage with our shoes for entire day.  Emma was really surprised, how comfortable our shoes are. She loves high heels and the confidence that it gives her, but walking in high heels entire day might be challenge on the feet. […]

De er simpelthen så fine! Og hvor er det vildt, hvis man kan holde ud, at have dem på så mange timer. Det lyder som enhver kvindes drøm 😉

Emma Martiny

Så sandt! De er virkelig som en drøm 😉

Ida

Hvor er dine bukser fra, som du har på i videoen? 🙂

Emma Martiny

Hej Ida 🙂 De er fra Zara 🙂

[…] Emma Martiny is our collaborator, she has a blog that has 50 k followers. Not only does she have a sense of style and plenty of good tips to share, she has also accepted our comfortable heels challenge and engage with our shoes for an entire day.  Emma was really surprised to find out how comfortable our shoes are. She loves high heels and the confidence that they give her, but walking in high heels through the entire day might be a challenge on the feet. […]

LEAVE A

comment