Årets adventskrans og juleplaner

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Julie

Hvor er de flotte puder i sofaen fra? 🙂
Glædelig 1. søndag i advent!

Emma Martiny

De er fra en tyrkisk webshop, jeg stødte på. Kan desværre ikke huske navnet. Beklager!

Hvor er det bare fint! Jeg elsker, at konceptet om adventskransen er blevet så åbent og frit, at vi i dag kan tillade os at gøre hvad som helst – bare der er fire lys. Håber I har haft en dejlig 1. søndag i advent 🙂

Knus
// http://www.moonlitmadness.dk

Emma Martiny

Ja, det gør det også lidt nemmere for sådan én som mig, der helst bare vil trylle noget sammen i sidste øjeblik 😉 hæhæ. Håber også at din dag har været god!

Helle

Hvor er Bakken fra? ?

Emma Martiny

Hej Helle 🙂 Den er fra Bahne.

Sabrina G.

Det lyder fantastisk hyggeligt at i skal holde jul sammen med begge jeres familier! Åh, hvor gad jeg godt det var mig, men det bliver ikke før vi får noget større end vores 49 km2 lejlighed ? Jeg skal hjem og forsætte med at pynte lidt op jul – Noget jeg ikke har gjort i 2 år, men nu skal det være!

Emma Martiny

Du kan også tro, jeg glæder mig! 🙂 I må fejre julens sammen alle dagene op til. Lyder som en god idé at pynte op, så kommer man lynnhurtigt i julestemning 🙂

LEAVE A

comment