Kategorier: Ikke kategoriseret

Roccamore konkurrence

241 COMMENTS
SHOW
HIDE
Trine

Ej, jeg ville gerne have de sorte Boss Lady i en 37. Jeg har virkeligt ledt i mange år efter et par højhælede som var til at gå i, selvom jeg skulle stå op det meste af dagen på arbejde som lærer 🙂

Sarah Kronborg

Jeg ønsker at vinde modellen Boss Lady i sort (str 41). Kunne godt tænke mig nogle feminine sko, da jeg primært har sneakers, så de kunne være skønne at finde frem, når jeg skal ud med min kæreste 🙂

Michelle

Efter lang tid hvor jeg har følt mig helt modsat Boss Lady over mit eget liv er jeg endelig lidt mere ovenpå og kunne godt tænke mig at manifestere det med et par Boss Lady i sort Str 37 til at understøtte at jeg har fat i roret og styringen over mit liv og mig selv igen.

Jeg er helt skudt i Lisa Lake. De er simpelthen SÅ smukke! Jeg er sikker på, at jeg nok skulle få dem stylet, på den ene eller anden måde 😉 Jeg mangler virkelig nogle behagelige støvler, man kan gå i, uden at få pokkers ondt i foden. Især når date-night, kalder eller man skal ud med sine veninder.

Tilde

Jeg drømmer om at Miss Presley skal bo permanent på mine fødder. Det ligner at være den perfekte støvle til kontoret og kan den samtidig klare en hel nat på dansegulvet er intet øje tørt!

Betina

Jeg ville blive så glad for et par boss lady i sort str. 36. Sorte støvler er mit absolutte go-to fodtøj, men da jeg med tiden er blevet temmelig magelig har jeg ikke et par med høj hæl i samlingen. Desværre, for jeg elsker følelsen af at gå i høje sko (altså lige undtaget de ømme fødder). Det kunne være skønt med et par behagelige sko, der kunne få mig lidt op i højden, og føje lidt femininitet til et hvilket som helst outfit.

Fie

Hej Emma.
Jeg kunne godt tænke mig sorte “boss lady” i str 37 – de er jo for lækre.
Tusind tak for en dejlig blog, den er så fin, og der er superhyggeligt at følge dig.
Knus Fie.

Caroline

Efter at have set dem på dig er jeg blevet vild med de sorte Boss Lady støvler – dem ville jeg blive super glad for at vinde i en str. 39 🙂

Åh jeg ville dø for et par Miss Presley i størrelse 40! Jeg skal til to julefrokoster lige om lidt, og her ville de klassiske sorte støvler gøre dig virkelig godt, til resten af det outfit jeg har udtænkt mig! 🙂 krydser fongre

Louise

Ih jeg sukker efter et par sorte miss Presley i str 38.. jeg har endnu ikke fundet modet til at gå med høje hæle i hverdagen, men jeg er sikker på at miss Presley vil hjælpe mig godt på vej! krydser fingrene og håber håber håber 🙂

Siff

Jeg er altså også helt vild med Boss Lady! Har de dummeste fødder, så det kunne være fantastisk med nogle høje sko, jeg kan bruge bare noget af tiden!
http://www.roccamore.com/product/boss-lady/

Katrine

Klart Boss Lady (i str 36) 🙂
Jeg har aldrig haft helt vildt gode oplevelser med høje sko, så tænker bestemt, at disse støvler kunne lave om på dette! De er simpelthen så fine i den video du har filmet 🙂 og når man nu ikke er så høj, så ville et par ekstra centimeter ikke være helt dårligt 😉 Jeg krydser i hvert fald!

Amalie

Miss Presley er virkelig tæt på at være perfekte, nøj hvor er de flotte. Jeg går altid og leder efter den perfekte sko som kan bruges til hverdag og til fest.

Camille

Jeg må sige, at jeg er vild med Boss Lady skoene (36, Har meget små fødder 😉 )
Jeg synes tit det gør ondt at gå i en del høje hæle i længere tid af gangen, så det ville bare være super lækkert at prøve denne sko. Samtidig er den jo vildt flot at se på!

Pernille

Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, falder valget på miss presley i en størrelse 38. Jeg har et job, hvor høje hæle er påkrævet, hvilket ikke altid er en behagelig oplevelse, når man ofte har lange arbejdsdage. Jeg håber, at miss Presley vil gøre mine arbejdsdage noget mere behagelige og nemmere at komme igennem 🙂

Charlotte

Miss Presley! De vil nemlig passe til ALT i skab 😉

Line

Jeg er helt vild med den sorte Miss Presley.
Som du også skriver, så er det da virkelig bare den perfekte sorte støvle!

katrine

“electric ann ” er helt klart min favorit for den vil passe til alle mine sorte kjoler og dermed samtlige julefrokoster, jeg skal til i december 🙂

Maiken

Ønsker mig at kunne gå i høje sko, men det er ikke lykkes mig at finde nogle endnu, som jeg kan holde ud at have på, så måske disse kunne være lykken 😀 Miss Presly i 39 🙂

Mette

Jeg ville gerne vinde Miss Presley i str. 38
Elsker at få ekstra højde på, det får mine korte ben til at se længere og slankere ud, og synes min holdning er pænere! Mega win!

Sophie Ballisager

Jeg ønsker mig Miss Presley (str. 36) til julens sjoveste fester!

Anne Sofie

Ønsker at vinde modellen Miss Presley i str. 39, fordi de er smukke, enkle og bare kan fungere til ethvert outfit 🙂

Anne V

Jeg står/går det meste af dagen på mit arbejde. Et sæt Miss Presley ville passe perfekt til min all black arbejdsgarderobe.

Camilla

Helt sikkert miss Presley, de er utroligt smukke.

Michelle Sørensen

Jeg ønsker mig brændende Miss Presley i str. 40. På grund af dårlige hofter har jeg ikke den luksus at kunne gå i alle typer høje hæle, men det kan lykkes, hvis skoene er gode. Derfor vil jeg blive en lykkelig type, hvis det er mig, der ender som den heldige vinder af de lækre sorte sko 🙂

Ida

Jeg er pt. begravet i specialeskrivning og på den anden side af dét venter et voksenliv som psykolog (crazy!!). Et par Miss Presley på mine fødder ville ikke bare kaste glimmer over alle mine timer på specialekontoret, men i den grad også booste min selvtillid til både jobsamtaler og som nyuddannet psykolog (er jeg seriøst voksen nok til at være nogens psykolog?!)

Eva

Jeg ønsker mig den smukke sorte Miss Presley, som helt sikkert vil gøre noget godt for mine korte ben og vil være en kærkommen forkælelse midt i baby og barsel 🙂

Sofie

Jeg har sådan lyst til at iføre mig et par Miss Presley i blå (i str. 37). De ville sgu give mig lidt tiltrængt swung. Desværre er de for dyre til min pung – ellers havde de allerede været mine fødders bedste venner.
Ih, hvor jeg håber jeg har heldet med mig. Jeg burde have lidt til gode, skulle jeg mene.

Nanna

Jeg ville bestemt ikke være ked af at eje et par sorte Boss Lady i str. 40!! Alt for ofte får jeg ondt i fødderne når jeg går i høje hæle, og ender derfor tit med det “sikre valg” i form af flade sneakers. Så det kunne være så fedt at komme lidt mere i gang med at gå i høje hæle!! 🙂

Maria

Ville gerne vinde den sorte boss lady støvle i str. 36. Er ikke ret høj og ville derfor gerne nappe et par hæle på en gang i mellem, men fravælger det altid til fordel for et har komfortable sneakers, der ikke giver ondt i fødderne! Så et par roccamore sko er klart langt oppe på ønskelisten i år!

Julie

Miss Presley vil helt sikkert være mit valg. Den perfekte støvle til både hverdag og by. Det vil være dejligt, endelig at eje nogle høje sko, der ikke bare ligger i skabet det meste af året. (str. 37)

Frederikke

Er helt forelsket i Aura skoen (str. 37). Har ingen stiletter jeg kan holde ud at gå i, og så er de bare så fine med bindebånd 🙂

Luna

På torsdag starter et helt nyt kapitel. Udover at være d. 01. december har jeg første dag på ny arbejdsplads som nyuddannet byplanlægger. Modellen Boss Lady vil derfor være helt perfekt (str. 36).

Anna

Jeg ville enormt gerne vinde Boss Lady – jeg har været ret betagede af dem, siden du viste dem Emma.
Jeg har aldrig været særlig god til at gå i høje hæle, specielt fordi jeg er højere end gennemsnittet i forvejen og derfor ikke har lyst til at rage mere op over de fleste andre.
MEN de er så fede de sko, så det må der laves om på, hvis jeg vinder!
Krydser fingre 😉

Camilla Kirstine

Jeg er ret henrykt over håndværket. Det virker særdeles gennemført og eksklusivt! Jeg ville elske at eje disse skønheder: http://www.roccamore.com/product/boss-lady/ – de ville kunne tilføre elegance til ethvert outfit!

Sofie

Jeg ville gerne vinde modellen miss presley fordi de ville passe til så mange forskellige sammenhænge. Primært vil jeg dog elske at bruge dem som koncertsko, når jeg skal spille koncert, da det er så svært at finde flotte sko der også er behagelige at spille i. 🙂

Sofie

Ej, nu så jeg lige modellen hersilia – den er perfekt som koncert sko ! ????

Stine B Bjerre

Sikke nogle lækre sko, med fine detaljer som får den til at se ekslusive ud. Jeg kendte ikke til mærket Roccamote før nu, men er helt betaget. De vinrøde Serafina i str 36 ville jeg bliver lykkelige over at vinde. Fedt at de har en højde hvor man ikke er i tvivl om at man har høje sko på men stadig også er mulige at gå i en hel aften..
http://www.roccamore.com/product/serafina/

Linette

Den sorte Boss Lady er virkelig klassisk! Jeg forstår godt, at du er begejstret, for de må være sådan nogle, man aldrig bliver træt af, og som ikke er “yt” næste år. Siden jeg flyttede hjemmefra for et par år siden og startede et liv på SU er jeg blevet mere bevidst om at vælge kvalitet frem for kvalitet. DA jeg var yngre var det are “jo mere jo bedre”, men nu vil man jo gerne, at ens ting holder så længe som muligt. Både ift. egen økonomi men også ift. miljøet. Og hvor er det lækkert, at der er nogle som brænder for at lave gode, håndlavede kvalitetsprodukter. Så hellere et lille, men solidt udvalg.
God dag til dig Emma 🙂

Johanne

Miss Presley i sort str 39… Har længe ønsket mig en behagelig hæl

Mai O.

Sådan et par Boss Ladies, de ville helt sikkert give motivation til at få skriblet og få fundet det HELT rigtige job, så jeg kan komme VIDERE i mit liv; mit speciale skal skrives færdigt, og mit bløde tøj skal pakkes væk! Jeg trænger til et ægte voksenjob, og jeg TRÆNGER altså også lidt til et par Boss Lady! Jeg er sikker på de ville hjælpe på det hele!

Charlotte

Jeg ønsker mig Miss Presley i str. 38. Det kunne være virkelig fedt at vinde, da jeg ALDRIG har ejet så dyre sko før! 🙂

Laila

Jeg er helt vild med Lisa Lake, de er simpelthen så fine! Farverne ville passe helt perfekt med så meget af mit tøj, fra mine lilla jeans til min sarte lyserøde sweaterkjole. Jeg går normalt ikke med høje hæle, men hvis de er så komfortable, som du siger, så håber jeg på at begynde på det! For det er altså så klædeligt, specielt når man som mig kun er 161 cm 😉

Cecilia

Boss Lady i str. 38 🙂 Går aldrig med høje hæle og jeg tror med sikkerhed at dette par vil kunne få gjort en ende på det.

Sara L.

Uh, hvis jeg var så heldig at vinde, så skulle det være Miss Presley (str. 40). De er simpelthen så smukke, og jeg elsker at gå i høje hæle, men jeg får altid ondt i fødderne efter et par timer. Med disse sko kan jeg gå hele dagen uden problemer 😀

Trine Kleis

Miss Presley str 38 – fordi de er så flotte!

Mette M
Agnete

Har været helt vild med Boss Lady, siden du lagde outfitbilleder op iført dem. Jeg ønsker mig Boss Lady i sort i str. 40, for de ville opgradere hele min garderobe. ?

Stinna Frydkjær Liholm

Jeg ville elske et par Lisa Lake (str 38) også… det er så svært at finde sko med hæl med ordentlig komfort og som passer til min lidt vintage stil!
Mvh stinna

Sara G

Boss Lady! Hvorfor? Fordi de bare er sindssygt fede. Det er vist ret simpelt 😀

Jeg ville elske at vinde et par Miss Presley i str. 37. De er drønhamrende elegante og super klassiske! De kan uden tvivl anvendes til både jeans, kjoler og nederdele, og både i hverdags- og aftensammenhæng. Wauw!

Michelle

Helt sikkert en Miss Presley i str. 40. Jeg vi virkelig gerne teste et par Roccamore selv 🙂

Michelle

Nå ja, og gerne i en sort. Så klassisk som muligt.

Åh, et par smukke, sorte støvler som Miss Presley i str 40 ville simpelthen være den ultimative december-selvforkælelse for mig. Jeg mangler akkurat sådan et par i min skosamling, men SU’en tillader vist ikke en sådan investering. Jeg håber og krydser fingre! 🙂

TineDH

Åhh miss Presley i sort i str 40 ville være sko-varianten af “LBD” i min garderobe ??

Anna

De der Boss lady støvler er så smukke. Dem gad jeg godt vinde (str.38). Så kan jeg måske endelig få lært at gå i høje hæle! 🙂

Sabrina G.

Jeg er helt skudt i Boss Lady støvlerne! De er SÅ flotte og så passer de jo bare til alt slags tøj. Blev totalt hooked på dem efter din video, men prisen på dem gør, at jeg må drømme videre om dem! De er ikke just helt SU venlige sko.. Jeg mangler virkelig et par flotte sko, som man rent faktisk går godt i. Lige nu består det meste af mit fodtøj af sneakers, og det vil jeg gerne lave om på! Men som fysioterapeut studerende ved jeg også at gode sko er mere praktiske end pæne sko.. Derfor synes jeg, at det kunne være interessant at prøve netop Roccamore støvlerne af – Det ser nemlig ud til at være en virkelig god sko for foden! 🙂

Helene

Sikke en fin konkurrence! Jeg ønsker mig Miss Presley i str. 39. De er noget nær de smukkeste støvler, jeg har set! Jeg har dårlige knæ, og går derfor ikke særlig tit i høje sko. Så kunne godt bruge et par støvler, som er rigtig gode at gå i 🙂

Katrine

Jeg ønsker, ønsker, ønsker mig et par Miss Presley! Mine fødder er mig noget af en udfordring, så jeg har helt utroligt svært ved at finde sko, som jeg går godt i. Jeg har de sidste to år næsten dagligt gået i mine udtrådte, hvide converse, da det er det eneste, jeg kan holde ud længere tid af gangen. Derfor krydser jeg alle mine fingre for, at disse SMUKKE støvler kunne være løsningen. Jeg ønsker mig dem i en str. 40 🙂

Bine

Jeg ønsker mig Boss Lady skoene i str. 38
Jeg afslutter mit studie til sommer, og jeg skal derfor ud på arbejdsmarkedet og (forhåbentlig) arbejde fuldtid på et kontor. Sådan et par Boss Lady sko vil derfor være helt perfekt til den nye fase i mit liv 🙂 Og de vil helt sikkert give mig selvtillid og få mig til at se lidt ældre ud! Jeg krydser fingre!!

Marie

Miss Presley er SÅ fine!! Jeg har endnu ikke fundet nogle høje hæle, som jeg kan gå i en hel dag, men er sikker på, at et par Roccamore sko vil ændre det. Og de vil passe så fint til mine Ganni-kjoler!
Jeg skal til at skrive bacheloropgave på medicinstudiet og tror, at Miss Presley vil hjælpe meget på det. Jeg krydser fingre og håber håber håber!
Tak for en god blog og 2 gode kogebøger, Emma!:)

Helene Christensen

Miss Presley er virkelig fine og det er jo sådan nogle der passer til ALT 🙂 Dem ønsker jeg mig i hvert fald!

lovisen

Det er ikke et nemt valg, men det bliver miss Presley der løber med sejren.. mit eneste par sorte støvletter er lige gået en tur, og da jeg lige har forkælet min datter med en dyr rejse, er pengene ikke til nye støvler til mig…
Åh hvor ville jeg elske disse skønheder ♡

Anna

Jeg vil meget gerne vinde et par af de sorte Hope sko i str. 38, da jeg forhåbenligt fra midten af januar skal begynde på mit drømmejob som stewardesse, og bedre sko end dem fra Roccamore findes hvis ikke til det formål! Fingers crossed…

Jeg drømmer sådan om de sorte Miss Presley! Jeg mener, hvis de virkelig er så gode at gå i, så ville min hverdagsskolykke være gjort med så smukke et par hæle. De er flotte og stilrene, og uden at gøre alt for stort et væsen af sig. Og så tror jeg bare de ville gøre lange dage på kontoret lidt sjovere 😉

SofieM

Sikke en skøn konkurrence!
Jeg må sige at alle skoene er helt fantastisk flotte, men det ville da være en drøm at eje Miss Presley-støvlen (str. 39) ! Smukke og klassiske er de, og sikke en genial opfindelse. Det er næsten umuligt at forestille sig at sådanne flotte høje hæle også kan være komfortable. Håber at jeg får lov for at opleve dem 😀

Gitte sørensen

Boss Lady str 41. Vil være noget fiksere end mine sneakers ? til en aften i byen ?

Mette Glerup Kristensen

Sikke et samarbejde! <3
Jeg ville gå efter Miss Presley, fordi de er lige mig og så klassisk at jeg ville kunne bruge dem hver dag, uanset fest, hverdag, job eller fritid.

Denise

Wow. Både Miss Presley og Boss Lady er vanvittig flotte! Men Boss Lady er alligevel så unikke, at de kunne være fantastiske at have. Jeg synes best om de sorte, og jeg passer en str 37 🙂
Om lidt skal jeg ud og score mig et job, og jeg er sikker på, at man, med disse støvler på fusserne, lige får et ekstra spark til selvtilliden – især hvis man virkelig går så godt i dem, fremfor at vakle, hvilket jeg altså godt kan komme lidt til i høje hæle 🙂

Signe

Miss Presley i en str. 36 ville simpelthen være det skønneste at vinde! De er flotte, elegante og så ville det være fantastisk med en høj sko, der var udholdelig at gå rundt i 🙂

Jeg ville SÅ gerne vinde MISS PRESLEY! For de er simpelthen bare så smukke og den helt perfekte hverdagsstøvle, der kan bruges til alt og i mange år (særligt med den gode komfort), men på SU vil jeg aldrig få råd til at kaste knap 3000 efter et par støvler. Desværre. Derfor vil jeg virkelig gerne vinde denne konkurrence!

Sofie Wolff

Miss Presley i str. 38

Nikoline

Hvor ville jeg gerne vinde et par Miss Presley i str 40! De er så flotte og klassiske og jeg (og min SU pengepung) ville elske sådan et par støvler, her til vinter, som tilmed er til at holde ud at gå i! ?

Laura

Min allerbedste veninde skal giftes d. 3. januar og flytter dagen efter til Canada med sin kæreste (mand!). Jeg vil SÅ gerne forære hende “Vanessa” i bryllupsgave, som hun kan have på, på dagen. Hun vil elske den og jeg vil elske at glæde hende <3

Anna

Jeg mangler sådan et par pæne støvler i min samling af (primært praktiske og varme) vinterstøvler. Et par Miss Presley (i str. 37) ville være perfekte som det pæne indslag i vintersko-garderoben.

Christina

De her mega smukke electric-ann vil jeg virkelig gerne have fingrene i 🙂 http://www.roccamore.com/product/electric-ann/

MarianneS

Jeg er mest til Miss Presley (i str. 38). En flot sko til både hverdag og fest. Krydser fingre 🙂

Anne-Katrine

Jeg vil gerne vinde modellen Boss Lady til min søster, fordi hun er lidt af en Lady Boss i Sydney for tiden, hvor hun forsker i forbindelse med sin Phd – og jeg savner hende, så hun skal have en helt vild god fødselsdagsgave, som min mor kan tage med til hende, når hun besøger hende i december 🙂

Anna Li

Er helt forgabt i den blå farve på Gaia-modellen. Elsker, elsker, elsker sko som står lidt ude for mængden i forhold til farve og snit. Jeg er den klassiske størrelse 38

Helle

Miss Presley i sort, fordi de bare er gudesmukke!
Og så også fordi jeg snart skal have et rigtig voksenjob hvor de ville passe perfekt ind!

Terese

Jeg har endnu ikke fundet et par stiletter, der var til at gå i – men WOW, hvr jeg ville gerne have et par hersilia, de er SÅ smukke jo! Og tænk, hvis de også er gode at gå i! Dream come true 🙂

Line

MISS PRESLEY i str. 40, fordi jeg elsker at gå i høje hæle, men sjældent kan holde til det en hel dag 🙂

Julie

Min beskedne højde kalder på høje sko. Desværre er jeg forfalden til at lade komforten vinde og kommer derfor meget sjældent i øjenhøjde med de mennesker, jeg omgås 😉 Derfor vil jeg meget gerne vinde et par “Miss Presley” (str. 37) – måske de kan give mig lidt mere perspektiv på verden.

Søs

Boss lady i sort – str 38. Som biolog ejer jeg nærmest kun virkelig praktisk fodtøj – og det kunne være meget rart ikke ALTID at ligne en der lige kommer fra felten 🙂

Zilje

Den sorte lady boss, fordi jeg elsker at snørrebånene er todelt og den klassiske sorte går jo til alt, så jeg vil få dem brugt mere en de hvide som ellers også er super smukke.

Cenia

Miss Presley (40), fordi jeg virkelig mangler et par sko til når jeg er på kontoret.
Det går bare ikke at vade rundt i sneakers sådan et sted, som jeg ellers har for vane, og de støvler jeg normalt valser rundt i, gør ondt i fødderne og er godt slidte.

Anne-Sofie Rask Pedersen

Miss Presley i størrelse 38 ?
De ser nemlig ud til at være de perfekte sorte støvler!
Jeg er ikke så god til at få brugt højhælede sko, da jeg får ondt i fødderne med det samme. Og så prioriterer jeg altså at kunne danse mere i byen og gå længere ture hånd i hånd med min kæreste, end at være begrænset af at have ondt i fødderne. Så det kunne virkelig være dejligt at vinde disse sko, og se om de virkelig kan blive på fødderne en hel dag. Og så er de altså bare fantastisk smukke og klassiske ❤
God dag til dig Emma ?

Ida D

Det skulle være Electric Ann for mit vedkommende. Fordi vintergarderoben har det med at blå lige lovligt sort og hvid for mit vedkommende. Sort og hvid fordi kvalitetssweatre osv. er dyre, og derfor ender jeg altid med sikre farver, når jeg skal lægge et stort beløb. Men jeg elsker farver, og især elektrisk blå hører til en af de farver, der altid kan jage en snigende vinterdepression på døren.

Ida D

Og størrelsen skulle være 37 🙂

Rebekka

Jeg er helt skudt i Lisa Lake. De er virkelig nogle smukke sko, der ville pifte mit ellers ofte sorte outfit op. Håber det bliver mig, og hvis jeg er så heldig ønsker jeg dem i en str. 39. <3

Pernille H

Jeg brugte faktisk en del tid på at udpege lige præcis den sko, jeg ønsker mig. Det er jo SÅ svært! De er så pæne alle sammen – og at de oveni også er behagelige at have på, tiltaler mig blot endnu mere. Jeg endte dog ud med deres Aura model (http://www.roccamore.com/product/aura/), da jeg lige kan se dem passe perfekt til julens mange fester med lange nætter og masser af dans, hvor man gerne vil se elegant ud men samtidig ikke måtte smide skoene efter 1 time på grund af ondt i fødderne. Jeg krydser virkelig fingre 😉

Camilla A

Hold op, en lækker præmie!
Jeg er helt vild med “Miss Presley”. 🙂

Ida

Miss Presley i størrelse 36. De perfekte sorte støvler med hæl! 🙂

Først og fremmest vil jeg takke for en skøn blogs, som jeg dagligt klikker mig ind på, og som er en af mine yndlings 🙂 Hvis jeg er så heldig at vinde ville jeg vælge de smukke Miss Presley, da de er de smukkeste støvletter jeg længe har set. Jeg krydser fingre!

Karoline

Krydser fingre for at jeg vinder Miss Presley i str 36: http://www.roccamore.com/product/miss-presley/

Lærke B

Jeg kunne virkelig godt ønske mig de perfekte sorte støvler, som er gode og gå i og det ligner at Miss Presley kan leve fuldt op til det formål:)

Isabel Z.

Jeg er også vild med Miss Presley – wauw de er smukke!

Anna Hansen

“Miss Presley” i en størrelse 41 ville være fantastisk – normalt går jeg i sneakers, fordi det er det mest behagelige, men hvis disse støvler er så behagelige, som du siger, ville det jo være let at udskifte sneakers med disse!

Signe

Jeg er helt vild med de sorte Boss Lady! De er simpelthen så smukke, og står allerede højt på ønskelisten.

Nadia

Jeg er netop blevet færdiguddannet og skal ud snart igang med mit første rigtige voksenjob. Et par “Boss Lady” sko vil både øge min selvtillid og passe perfekt ind i dresscoden på kontoret! 🙂

Nicoline

Den sorte Miss Presley ville være et hit i min skosamling. Jeg køber ganske sjældent sko, men jeg tror, at disse ville kunne peppe de fleste outfits op og gøre sig aldeles godt til vinterens fester.

Kirstine

Åh, de er fine. Miss Presley str 38 ville være mine drømmesko.

Camilla

Boss Lady i sorte! Haps, dem ønsker jeg mig. Wauw, de er smukke og klassiske. Jeg synes det er så fedt og sejt, at et dansk design tager hånd om vores kvindefusser, så vi kan nyde de høje hæle uden at få smerter og gå som om vi havde smerter.
De klædte dig så smukt i videoen, Emma, og hvis jeg kan gå bare halvt så fint som dig i dem, så er min lykke gjort.
Sidder disse dage og knokler med speciale i comfy tøj og ikke-larmende sko på biblioteket, så disse sko ville være en lækker kontrast til “specialeoutfittet”, haha. God dag og pøjpøj til alle deltagere 🙂

Emilie

Jeg vil helt vildt gerne vinde disse http://www.roccamore.com/product/electric-ann/ , jeg synes electric-ann er så flot og feminin, og jeg elsker den blå farve!
Jeg har det med at gå meget i sort tøj(hvilket jo i sig selv er lidt kedeligt) derfor er jeg sikker på at et par høje sko i denne farve (som ovenikøbet er til at gå i) vil kunne pifte enhvert outfit op, både til hverdag og til fest. 🙂
Derudover er jeg næsten færdig med min uddannelse og skal til februar ud på arbejdsmarkedet, i en branche hvor man gerne må se lidt fin ud og der vil de være helt perfekte, da de jo udover at være vildt flotte, også er til at gå i! 🙂

maibritt jeppesen

jeg vil gerne vinde miss presley 🙂 det er jo den perfekte hverdagsstøvle

Line

Jeg ønsker mig et par sorte Boss lady støvler i str. 36. De ville være helt perfekte til mine mange lange arbejdsdage, hvor jeg stadig gerne vil være pæn i tøjet, men uden at få ondt i fusserne. Den kode har jeg ikke knækket endnu.

Line

http://www.roccamore.com/product/miss-presley/

Miss Presley i str. 38 vil jeg så gerne vinde!

Jeg kan IKKE gå i høje hæle på nogen som helst måde, så håber at et par fine Roccamore støvler vil være løsningen.

Siv Lykke

Miss Presley i størrelse 39 er da en drøm. For mig er det så vigtigt at have noget komfortabelt på fødderne, og da jeg er studerende og komfort er dyrt, er stilletter det sidste jeg går i…. Det ville være så fedt at lave om på! 😀

Ida b

De sorte Boss Lady! Jeg mangler nogle flotte OG behagelige høje sko, som jeg ikke får ondt i fusserne af at have på! 😀

Cathrine B

Er helt vild med de smukke sorte Miss Presley http://www.roccamore.com/product/miss-presley/? Har gennem årene jagtet de perfekte sorte støvler uden at have fundet den perfekte kombi mellem udseende og komfort, så disse kunne jeg virkeligt godt tænke mig at prøve!

Nanna

Lisa Lake i Str 39. Fordi jeg mangler et par støvler som IKKE er sorte og dette par er jo så fine!!

Michelle F.

Jeg vil gerne vinde modellen Boss Lady i sort (str. 36). Jeg vil SÅ gerne gå mere i høje hæle, da jeg simpelthen er godt gammeldags lav! Det ser så smukt og elegant ud når andre kommer gående i hæle – men var det mig selv, ville jeg efter en time ligne en vraltende and grundet smerter.

Anne Borlund

Boss Lady i str. 39, så jeg kan danse hele natten og gå langt?

Kerstin

Åhh, jeg er forelsket i Miss Presley! Jeg tænker det skulle være en str. 40.
Jeg ejer ikke et par højhælede endnu, men hvor ville jeg drønelske at spankulere rundt i så flotte sko til diverse arrangementer. De er virkelig smukke!

Natascha Munck

Blue Louise i str 39. De ville være perfekte til at pifte business-garderoben op, i stedet for de evigt sorte pumps, som jeg ellers bruger 🙂

Katrine L

Åhh gad virkelig godt have Boss Lady sorte i str 39/40. De er så smukke. Jeg er en dør til at gå i høje sko, men efter at have læst dine indlæg om skoene er jeg solgt. Roccamore lyder som de perfekte sko! ?

Camilla T

Ja, jeg må altså sige, at du solgte de sorte Boss Lady ret godt. De er virkelig lækre, smukke og emmer af god kvalitet. Det kunne jeg så godt tænke mig at mærke på egen fod (egne fødder) – også at kunne gå rundt lææænge uden at mine fødder er ved at omkomme. Derudover er “boss lady” sådan en fed titel og jeg siger den faktisk ret ofte (nu jeg tænker over det), om min niece ligesåvel som min mor – og jeg synes bare det klinger positivt og humoristisk, if that makes any sense.

Katrine Schwartz-Jørgensen

Miss Presley er super smukke. Har drømt om at finde nogle smukke høje sko som jeg kan gå i, uden at være ved at vælte og dø af smerte i løbet at aften??
Krydser finger ?

Mie

Jeg ville blive så glad for at vinde boss lady i strl.40. De er så flotte! Jeg går altid rundt i sneakers, så det ville være sjovt at prøve et lidt mere feminint look 🙂

Line

Øj, det er jo svært! Jeg må nok gå med det mere klassiske i Boss Lady str 39. Hvis jeg skulle giftes eller havde flere aftaler der kaldte på høje sko, skulle jeg klart have noget med læserstrop over!
Men klassisk sort går man ikke galt med! Jeg krydser fingre!

Amanda

Jeg kunne godt tænke mig boss lady i sort – str. 38. Jeg har aldrig rigtig gået med høje hæle, da jeg hurtig får ondt i fødderne, så jeg håber på disse kan få min højde over 1.62 😀

Hej,

I hope its ok that I am writing in english since writing in Danish is still a little challenge for myself :).

All of their shoes from Roccamore are looking amazing and its hard to choose between but my first love is miss presley in size 37. I really love to wear high heels but since I never could walk longer then 2 or 3 hours in them I kinda stopped wearing them. Thats why I would love to win, to hopefully be able to wear more high heels again.

Sine

Boss Lady. De ligner slet ikke noget jeg har i forvejen og derfor forestiller jeg mig, jeg vil blive ekstra glade for sådan et par skønne stiletter. Både til hverdag og særligt til fest!

Sine
Irma

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde de sorte miss presley, da jeg længe har ledt efter nogle høje sko, som er til at gå i en hel aften 🙂

Anja

De sorte Miss Preasley, da det er en fin klassisk støvle

Boss Lady
Fordi de er så smukke og jeg har virkelig ledt i mange år efter et par hæle jeg kan gå i. For ellers tager jeg altid flade sko på da jeg hader ømme tæer

Marie

Jeg kunne rigtig godt tænke mig et par af de smukke Miss Presley i str. 36.

Vibeke

Miss Presley modellen ville være en perfekt mulighed for at få lidt højde på en komfortabel måde. Fan!

Jeanette Rehfeld

Jeg ville elske at stikke fødderne i et par sorte Boss Lady str. 38.
Efter langtidssygt barn, skilsmisse, og tab af to kære mennesker, har mit livet ikke været fuld af andet end stress.
Nu er alt det kommet på afstand og jeg trænger til en gevaldig opfrisker!!! Sådan et par komfi sko ville være en fantastisk start 🙂

Ida

Miss Presley str 37! Skoen er så flot, wow. Jeg kan kun drømme om et så smukt par sko som jeg kan bruge fx på kontoret på mit nye job 🙂

Cecilie

Uhh, jeg er helt forelsket i Boss Lady! Sådan et par kunne jeg godt bruge til at pifte hverdagsoutfittet på kontoret op med. Er næsten stoppet med at gå i hæle pga. en knæskade, men hvis fødderne har det godt, så har knæet det nok også 😉

Tine Madsen

Hvis jeg er så heldig at vinde, så ville et par Miss Presley være lige mig! Jeg går nemlig og mangler nogle støvler til at have på i byen, og de her ville være fantastiske 😀

Jessie holmslykke

Ønsker miss Presley str 38 de er så skønne

Britt

Boss Lady i sort str 39.
De er så smukke, og efter jeg så din video er jeg faldet pladask for dem! Jeg går meget i mine sneakers og ville elske at begynde at gå i disse sko!

Ida Frøslev Hansen

Eihj, en fin konkurrence Emma. Jeg vil rigtig gerne vinde et par sorte Miss Preasley i størrelse 37. Jeg er en lille pige på kun 1.56, så høje sko gør mig ALTID glad. Jeg krydser fingre for mig selv, og ønsker dig en dejlig tirsdag.

karina

Boss lady 39 de alle sammen er jo vild flotte

Julie

Danskere går generelt meget i sort, og jeg er selvfølgelig ingen undtagelse, men for nogle år siden gik jeg forbi TopShop og spottede den fineste koboltblå sweater, jeg løb lige ind i butikken og hev den ned fra bøjlen. Den flotte sweater ejer jeg naturligvis stadig, men jeg savner et par højhælede, der matcher sweateren eller når jeg går klædt i sort – nemlig Electric Ann (i str 37 hvis de er nogenlunde store i størrelsen) så det kan sætte kulør i min hverdag (endnu mere!).

Anna Lise Kristensen

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Miss Presley i str. 36, da jeg tror de kunne se super smarte ud til et par jeans en hverdag, og også passe perfekt til en kjole i anledningen af jul 🙂

Maria Louise Olesen

Jeg kunne leve i de sorte miss Presley støvler – så fine både til hverdag og fest! 🙂

Julie Wendelboe

Vil rigtig gerne vinde modellen “Boss Lady” i sort str 39. Der er noget unikt ved deres form, snørerbånds detaljen som giver et friskt touch´ og synes sjældent man ser en høj sko, som ifølge dig, er behagelig og bedårende på samme tid 😀 Desuden anbefaler Miriams Blok også Roccamorre skoene, hvilket kun kan være et kvalitetstemple fordi hun er super ærlig på sin blog, hvilket I har tilfælles 😀

Jan

LISA LAKE STR 40.

Nina Grove

Jeg er vild med Miss Presley, dem kunne jeg virkelig godt tænke mig i str. 40. Det er dog de lækreste sorte støvler og når de samtidig er behagelige at have på… så ender det jo med at de rent faktisk bliver brugt og ikke bare står og ser lækre ud i skabet!! 🙂

Annemette Lucas

Lisa Lake i str 37. De er vildt lækre og ville passe perfekt til et par barnedåbe i starten af det nye år?

Freja Lyno-Hansen

Super fin konkurrence! Jeg har længe ønsket mig “miss presley”, da jeg synes det er en stilren og rigtig smuk støvle!

Stinne Oldenburg

Jeg ville elske et par Boss Lady i str 38. Gerne i den fine lyserøde farve du har vist og ellers i sort. Da jeg kun er 158cm høj, har høje hæle tidligere været noget jeg brugte på daglig basis. Et par korsbåndsskader har imidlertid gjort, at jeg er hoppet i de flade, da jeg ellers fik smerter i knæet. Men med den ortopædiske sål er der måske håb forude. Åh jeg håber håber håber! Tænk om jeg kunne gå i høje sko igen <3

Sofie

Normalvidenskab er der ikke meget diva over mig, men diva diva skoene er da så smukke. Wauw. Jeg bruger str. 38 1/2

Mie

Jeg ville blive retti glad for at vinde Boss Lady. Klassiske sorte støvler med hæl som tilmed er gode at gå i – det lyder som et super godt match 🙂 Jeg bruger sjældent høje hæle på arbejde, men med disse støvler kunne det måske lade sig gøre.

C. Thisted-Widtfeldt

Jeg har længe drømt et par nude og hvor de ikke er alt for høje. Det må de ikke være fordi jeg desværre i en meget ung alder er blevet stivgjort i ryggen og lever med kronologiske smerter i hele højre ben. Jeg vil SÅ gerne blive set med et par sko som ikke er helt flade eller ballerinaer. Især fordi jeg nu gar ramt en alder der snart hedder ‘velkommen til de 40’ og jeg ikke føler mig som en 40årig. Jeg håber og krydser❎❎❎

Line

Ingen tvivl om at miss Presley støvlerne i str 36 er mm favorit!

Christina S. Thomsen

Jeg er dybt forelsket i Miss Presley – hold nu op de er smukke!! Krydser alle fingre! Jeg håber at vinde da jeg egentlig er holdt op med at gå med hæle, fordi de er så ubehagelige, men har prøvet dem i en butik og er solgt! De er så gode at gå i, men en studerendes økonomi er desværre ikke til sko der overskrider madbudgettet. Suk.
Jeg ønsker af hele mit julehjerte at de skal sidde på mine fødder og tage mig rundt i Århus’ gader 😀

Signe L

Boss Lady i sort. Synes den er så smuk og så giver den mig en lille smule Mary Poppins-vibe?
Kh Signe L

Liv

Jeg må medgive, at jeg også har et ret godt øje til Miss Presley.. Der er simpelthent gået hul i A-L-L-E mine sko, så et par nye – og især et par SÅ lækre sko – ville være intet mindre end perfekt.

Michala

Jeg ville blive meget glad for at vinde et par Hope i str 41, de er så flotte og elegante! Og så er de ikke alt for høje til mine 180 cm. Jeg får altid vildt ondt i fødderne af at gå i høje hæle, og gør det derfor meget sjældent, så de her lyder jo helt fantastiske!

Camilla Hovej

Jeg vil knuselske Miss Presley i str. 40 (ja størrelse ski ;))

Ha en helt fantastisk dag 🙂

Jeg har i flere år – på trods af mine ikke vanvittigt mange centimeter – ikke gået i stiletter, netop fordi jeg synes, det begynder at gøre ondt for hurtigt. Jeg ved ikke, om det kommer til at ske til hverdag, men min festgarderobe kunne i den grad godt bruge et par smukke, sorte, klassiske stiletter, og derfor drømmer jeg om Hersilia (i en str. 39 eller 40, lidt afhængig af, hvordan størrelserne er). Og storkrydser fingre imens!

Birgitte

Da du viste Boss Lady (i sort) herinde første gang, bestemte jeg mig for, at de skal være mit næste opsparingsprojekt. Men tænk, hvis jeg kunne vinde dem..! Lykkeligt gisp! ?

Birgitte Schouenborg

Jeg er helt vild med Miss Presley. Gerne i den fantastiske blå farve i str. 40. ?

Lis

Jeg har totalt forelsket mig i Miss Presley, som jeg bare kan bruge til så meget.

Mie

Jeg drømmer om at skulle leve i et par “miss presley” i størrelse 40 🙂 Lækker konkurrence!

Michelle L

Jeg ønsker mig virkelig de cremefarvede Lisa Lake i str. 39, fordi jeg har været forelsket i dem lige siden, jeg så din fine video. Har brug for lidt selvforkælelse, for jeg har lige færdiggjort et behandlingsforløb på hospitalet for en spiseforstyrrelse, hvor jeg har taget på. Derfor skal jeg købe nyt tøj i større størrelser, men det kunne jo også være skønt med et par nye sko til. Synes virkelig, de er fine, og jeg ville style dem med enten bukser eller en lædernederdel 🙂

Henriette Bartels

hvis jeg vinder et par skal det være de meget smukke Boss Lady (str. 41). Tænk hvis jeg kunne være så heldig 🙂

Lotte Høeg

Jeg er helt sikkert på et par Boss Lady i sort i størrelse 41. De er så smukke! Miss Presley er også ret fine, men da jeg går i chelsea boots hver evig eneste dag og for at det ikke blive for meget det samme vil Boss Lady være en rigtig smuk tilføjelse til min garderobe. 😀

Bine

Det er virkelig lang tid siden jeg har haft høje hæle på netop pga. komforten. Men jeg kunne VILDT godt tænke mig at prøve et par Roccamore stiletter, især efter at have set din video som er super fin!

Derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde et par sorte Hope stiletter i str. 36.

Anne

Jeg kujnne vildt godt tænke mig at vinde modellen MISS PRESLEY i str. 39. Jeg vil gerne vinde dem, fordi de er super smukke, og det ville være fantastisk med et par gode kvalitets støvletter, som man kan bruge når man skal være ekstra fin!!!

Annsofi

Ih en lækker konkurrence! Når man nu som jeg har dårlige knæ hvilket gør man ikke så godt kan gå højhælede sko – men virkelg ønsker sig det(!) Højhælede giver altid en helt specielt følelse & masser af confidents ? Og hvem kan ikke bruge ekstra af det i hverdagen haha
Derfor ønsker jeg mig Miss Presley i en str 40 ☺

Mette

Jeg synes også dine sko er rigtig smukke, og det er jo virkelig en kunst at finde behagelige høje sko – så godt Roccamore er kommet til! Jeg ville elske at vinde Miss Presley i sort, de har en perfekt højde til mig og kan jo bruges til alle anledninger, så klassiske de er 😀

Astrid

Jeg er vild med Miss Presley

Johanne

Hersilia i str. 41 fordi de simpelthen er de mest perfekte sorte stiletter, jeg nogensinde har set!

Emma

Jeg ønsker mig de sorte Boss Lady i str 38. Hvorfor? Fordi de er vildt flotte manner!! Desuden er jeg lidt af dør til at gå i højhælende sko (støvler med lidt hæl går dog an). De her sko ser høje ud for mig, men hvis komforten er i top, må det være den perfekte støvle til en som mig, der ellers bare ville hoppe i noget fladt. God uge til dig og alle læsere!! 🙂

Nanna L

En Miss Presley i sort ville være perfekt til byture – så kan man danse hele natten uden ømme fødder ugen efter 😉

Sofie Bak

Jeg elsker miss presley! de er så flotte! Jeg er ikke særlig høj, og nyder derfor de ekstra centimeter og selvtillid et par hæle giver. Dog får jeg virkelig nemt ondt i fødderne, så det er ikke så ofte, at jeg rent faktisk går i stilletter. Derfor ville det være så skønt med et par behagelig høje sko og miss presley er sådan en all-around model, der kan bruges til skole, arbejde eller fest. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde et par, ville størrelse 37 passe perfekt.

Emilie

Sikke en skøn konkurrence. Jeg ville blive så glad for at vinde Miss Presley i str. 38.
Jeg arbejder som pædagog og på mit arbejde går jeg i sko, der skal passe i alt slags vejr og gerne må blive lidt beskidte. Når jeg har fri synes jeg derfor det er rart, at skifte til nogle flotte og elegante sko. Er sikker på, at jeg ville komme til at bo i de her sko! 🙂 ^
God aften, Emma. Jeg er vild med din blog 🙂

Anna

Jeg ønsker mig de flotte blå Electric Ann i str 39. Jeg er helt forelsket i den farve så det ville være super lækkert med nogle sko i den. Jeg går egentlig ikke med høje sko da jeg synes de er enormt ukomfortable så det ville være så fedt med nogle der rent faktisk er til at gå i for flotte er de jo ?

Louise S.

Jeg vil vildt gerne vinde Miss Presley i sort (str. 37)!
Jeg fik for halvandet år siden konstateret slidgigt i den ene fod, og jeg synes jo, at det er alt for tidligt, at jeg som 24-årig kun burde gå i praktiske kondisko?
Det hænger heller ikke så godt sammen med mit kontorjob, hvor alle går fancy-smancy klædt, hvorfor jeg normalt bukker under for fordængeligheden og går i pæne sko, hvorfor jeg altid kommer hjem med ondt i foden!
Så et par roccamore-sko ville jo være helt perfekt, så jeg kan have pæne sko på, uden at få ondt ☺️??

Louise S.

Jeg vil vildt gerne vinde Miss Presley i sort (str. 37)!
Jeg fik for halvandet år siden konstateret slidgigt i den ene fod, og jeg synes jo, at det er alt for tidligt, at jeg som 24-årig kun burde gå i praktiske kondisko?
Det hænger heller ikke så godt sammen med mit kontorjob, hvor alle går fancy-smancy klædt, hvorfor jeg normalt bukker under for forfængeligheden og går i pæne sko, hvorfor jeg altid kommer hjem med ondt i foden!
Så et par roccamore-sko ville jo være helt perfekt, så jeg kan have pæne sko på, uden at få ondt ☺️??

Vera

Jeg ville elske et par LISA LAKE i beige. Jeg har en stor knyst på min ene fod, og jeg er så ked af, at det er svært at finde flotte, gode sko til min ellers smalle fod med knyst på. Særligt når det gælder høje hæle er det kanonsvært, og jeg elsker bare at gå i flotte høje sko – så det ville være en kæmpe gave med et par smukke sko fra roccamore 🙂

Vera

Ps. i størrelse 38 🙂

Vera

Ej okay 37, med mindre størrelserne er små….

Charlotte

Miss Presley. Mangler et par sorte klassike støvler ?

Camilla

Miss Presley, for som du selv nævner, så må det da være noget nær den mest perfekte hverdagsstøvle 🙂 Mine fødder ville elske at iføre mig det perfekte svar på den LBD, blot i skoudgaven. Jeg bruger str. 38. Klemmer

Mathilde I

Der er så mange smukke sko.
Jeg ville elske et par Boss Lady i størrelse 38.
Jeg har rigtig sarte fødder og ejer ingen hæle, som jeg kan holde ud at have på mere end 20 min.
Disse ville være en smuk supplering til min samling af sort fodtøj, som er min evige favorit!

Connie A

Fantastisk lækkert fodtøj <3 Hvis jeg er heldig så disse støvler str 38 http://www.roccamore.com/product/boss-lady/

Natasja

De sorte boss lady (str. 41) ville være perfekte til lange dage på kontoret uden ømme fødder 🙂

Trine

Sikke nogle smukke sko – og hvis de er lige så behagelige at gå i, som du skriver, er det jo match made in heaven! Jeg er helt vild med Miss Presley (str. 36). Det ligner den perfekte hverdags støvle til studie og arbejde, som også er nem at style op til finere sammenhænge. Rigtig fed konkurrence.

Natacha

Åh mine fødder ville blive så lykkelige af at træde ned i et par Boss Lady i sort i str. 41 <3
Jeg har ikke gået i høje sko i de sidste 4 år pga. en forkortet sene i foden, som gør, at jeg får ustyrligt ondt i fødderne efter få minutter – bortset fra i Roccamores sko! Jeg prøvede dem til et event for nogle måneder siden, og det er de første høje sko, jeg har haft på i årevis, som jeg rent faktisk kunne holde ud at have på – de var endda helt fantastiske at gå i! Så tanken om at kunne føle mig ultrafeminin igen i et par høje sko, som ikke ødelægger mine stakkels fødder, men som jeg ikke har råd til på SU, ville gøre mig til den lykkeligste i lang tid 🙂

Mette Sommer

Uha, et par sorte miss Presly str. 41 ville være en skøn julegave. Fodtøj med hæl, der er rare at gå i, lyder meget, meget tiltalende.

Jenny Clausen

wauw jeg er helt vild med Diva Diva modellen, jeg er 180 høj så er ikke til alt for høje hæle så diva er perfekt da den er overkommelige 6,5 cm jeg har aldrig haft andet end billige deichmann sko osv så ville blive overdrevet lykkelig og stolt at gå med så fine sko krydser og håber af hele mit hjerte <3

Simone Hansen

Jeg ønsker mig Lisa Lake i str. 38. De er SÅ smukke, jeg slet ikke kan stoppe med at tænke på dem! Jeg skal skrive mit bachelor projekt til foråret, og disse sko er jo de helt perfekte feminine forårs sko, som jeg vil komme til at have på hver dag! Der er så meget stil over dem, og det ville være perfekt at kunne have dem på når jeg bliver færdig med min bachelor i psykologi.

Louise Olsen

Boss lady støvle 39 i sort. Går kun i sneakers, så mangler et par fine sko.

Jane

Jeg hørte første gang om Roccamore for meget længe siden i en artikel om en helt ny form for sko. De bed sig fast i min bevidsthed, men er desværre lidt udenfor budget så derfor må man håbe og finde frem til alle de konkurrencer der findes! Jeg håber på et par Boss Lady i str. 39.

Camilla

Jeg har længe ledt efter den perfekte snøresko med hæl, der kan fuldende langt de fleste outfits, og der rammer den skønne Boss Lady plet, så derfor ønsker jeg mig denne. Er desuden vild med at det rent faktisk er en hæl, der er til at holde ud at have på en hel dag. Krydser fingre! ?

Eva Jørgensen

Som mange andre er jeg FULDSTÆNDIG FORELSKET i Miss Presley str 38

Anette Ninon

Ønskedrøm Lisa Lake str. 37
Så smukke?

Jeg må indrømme, at det er Boss Lady der trækker – navnet gør altså også et eller andet for mig! 😀

Hvis man skal have så labre sko, som endda er gode at gå i, skal det være nogle sko, man kan have på hele tiden! Boss lady passer til alt, og derfor skal det være dem 🙂

Helle

Et par hope i str. 38 ville gøre mig stjerneglad 🙂

Tilde D

Skøn præmie, og ja Miss Presley er den absolut perfekte sorte støvle! Wow den er så smuk og stilet. Krydser mine fingre og håber her;-)

Malene R

Jeg vil gerne vinde Miss Presley i str. 40, fordi de er virkelig smukke 🙂

Anne-Marie

Hope str. 40. Fantastisk koncept. Håber det virker for mig❤️

Kunne godt tænke mig at vinde de smukke Vanessa sko: http://www.roccamore.com/product/vanessa/ De er bare så elegante, og kunne være perfekte til både jule- og nytårsfester 🙂 Sko i lækker kvalitet er noget jeg i mine teenager år ikke skænkede den samme tanke som i dag (i mine 20’ere). Men mine fødder har måtte betale prisen, og må nu leve med knyster og ødelagte negle. Derfor kunne jeg enormt godt tænke mig at vinde disse lækre sko 😉

Birna Lambaa

Åhhh hvor Electric Ann gør mig blød i knæene.
Jeg ville ELSKE at eje er par i str. 41, så jeg kan danse mig igennem hele december måned med disse vanvittigt lækre støvler og fødder, der kan holde til det <3:)

Theresa

Åh, et par Miss Presley i str. 38 er lige hvad jeg mangler. Jeg synes ikke jeg har kunne finde en støvlet, som både er egnet til arbejde og pænere brug, men Miss Presley er et virkelig godt bud.

Dorthe Bille

Hersilia er min favorit. De er super fede, elegante og klassiske med et tvist. De vil være prikken over i-et til et hvert juleoutfit

Trine

Ville virkelig gerne vinde de fine, fine Boss Lady i sort (str. 38). De er jo bare smukke! Og ville ønske at jeg gik mere i høje sko til fester og andre lidt finere begivenheder, men hader at jeg får så hurtigt ondt i fødderne! Så krydser fingre!

Kamilla

Jeg synes Miss Presley modellen i sort er virkelig smuk. Ecco er indtil videre det eneste skomærke jeg har prøvet, som lever op til mine krav til komfort, så jeg vil gerne vinde, så jeg kan overbevises om at andre mærker også kan lave sko med hæl, som kan være behagelige :).

Pernille

Uh lady Boss i sort str. 38 ville pynte meget i min garderobe 🙂

Anna

Et par sorte miss Presley, størrelse 37 ville falde ekstra tørt hos mig. Mine støvleplaner er blevet sat på stand by, efter i dag at have fundet ud af, at min arbejdsgiver havde ret i at hæve 1700,- fra min løn, som jeg tilsyneladende havde fået ekstra i august. (Æv!) 🙂

Sofie

Da jeg bruger str. 41, samt er mega platfodet, er jeg ret begrænset i hvilke sko jeg kan gå i. Jeg får virkelig ofte sindssyge vabler samt an dre problemer med mine fødder(jeg får stadig vabler af mine 3 år gamle birkenstock samt mine eccosko, hvis jeg går i dem for længe), og det er derfor især begrænset hvor mange høje sko jeg kan gå i. Derfor drømmer jeg om Aura i sort i str. 41 🙂

Maja Holmgren

Er simpelthen så forelsket i mærket så en Lisa Lake i størrelse 37 ville ikke være dårligt, så fine og alligevel enkle!

Sabina

Drømmer om Hersilia – den perfekte sorte stilet, der bare passer til alt. Og så sidder den jo fantastisk på foden 🙂

Tina

Det er nogle smukke, smukke sko!
Jeg ønsker mig Hersilia – dem vil jeg kunne bruge til alle fester! Og så er de jo fantastisk flotte http://www.roccamore.com/product/hersilia/

Pia Rotbøl

Wauw jeg ønsker mig Electrc Ann i str. 37 de vil være perfekte til julens fester

Mette

Jeg ville vælge Miss Presley??? De er så smukke, og så ville det være fantastisk at kunne have et par høje hæle, som mine fødder rent faktisk kan holde ud at gå i.

Vild med konceptet i øvrigt!!!!

Maria

Lady boss str. 39. Efter nogle dumme dunk i hovedet trænger jeg i den grad til at komme op i højden – like a boss! 🙂

Maria Collings

Men åh Im in love. Har länge tyckt så mycket om vintagekläder men just skor är så svårt. För några år sedan fick jag sluta gå i högklackat då fötterna och ryggen gjorde för ont. Vivobarefoot var de enda skor som fungerade men ack så tråkiga modeller de hade som inte alls passade till min vintagegarderob. Efter år av förvirrad klädstil hoppas jag att Roccamore gör att jag kan börja använda mina vintagekläder igen. Jag är helt vild med Lady Boss (strl 39)

Louise

Miss Presley i str 38 og jeg har de perfekte ankelstøvler – den præmie er så fed! Jeg er kun 160cm, så det pynter virkelig med højhælede. Desværre får jeg ret hurtigt ondt i fødderne, så er virkelig spændt på at mærke forskellen. Krydser fingre for mig ;-D

Gitte Leth

Er vil Miss Presley, årh hvor er de smukke, og jeg krydser alle fingre her;-)

Jeg ville elske at vinde et par Boss Lady støvler i sort, da de simpelthen er så klassiske, og jeg derfor tænker, de ville kunne gå til alt. Desuden er jeg fuldstændig forelsket i alle slags ankelstøvler med lidt hæl, men det er virkelig få, jeg kan holde ud at have på, når jeg skal nogle steder, hvor jeg måske kommer til at skulle stå op i længere tid. Jeg ville derfor elske at have et par, som jeg vidste, at mine fødder altid ville nyde at have på 🙂

Rikke Gaedt Lange

Jeg ville være meget glad for at vinde “Miss Presley str. 41” De er virkelig flotte.
Normalt går jeg ikke i højhælede sko/støvler, da jeg ikke føler mig godt tilpas i dem. Men med disse støvler tror jeg bestemt, det vil være anderledes. Dem vil jeg kunne bruge, både til hverdag og til fest.

Lise

Ej, hvor ville jeg elske at få et par Miss Presley i str 39 hjem til mig! De skulle bruges til både hverdag og fest, og det ville være skønt at få noget andet på fødderne end flade støvler.

Pernille

Lady Boss, str. 39 og jeg tænker faktisk de lyse idet jeg altid går i sort. Nogle gange skal man lige ud af sin comfort zone 🙂 Jeg er selvstændig og ofte ude til møder med potentielle nye kunder. Jeg er en kvinde der erhvervsmæssigt agerer i en mandeverden og må indrømme at feministen kommer frem i mig, når det i nogle sammenhænge til stadighed (!) kan være så vigtigt om man har høje sko på eller ej (kombineret med resten af outfittet vel og mærke). Jeg har så svært ved at finde pæne sko der passer – har arvet min mors fodformer (!) og kan sjældent købe de sko jeg har lyst til. Jeg kunne godt tænke mig at give disse et skud.

Line

Sikke en vild konkurrence! Aura (i en størrelse 38 for mit vedkommende) er noget af det smukkeste, jeg har set og ville være et fantastisk supplement til en skogarderobe bestående af ét par sneakers, gummistøvler og løbesko 🙂

Pernille

Ville elske at iføre mine store str. 40 fødder et par elegante Miss Presley støvler 🙂

Louise R

Boss Lady er så flot! Fin og rå på en gang. Helt perfekt!
Og så kan jeg godt lide at hælen er lidt bred, når den er så høj. Ellers kan jeg ikke gå i dem.

Annette Aarre Dalsgaard

De er smukke alle sammen, men jeg mangler virkelig et par praktiske sko, så jeg ville vælge Miss Presley http://www.roccamore.com/product/miss-presley/

Katrine K

Jeg krydser fingre for et par Lisa Lake i str 36 ( eller 35 hvis det findes) – jeg kunne godt bruge et par flotte lyse støvler i stedet for kun sorte… og at de er gode at gå i er jo et ekstra plus 🙂

Linnea Rønbøg Hansen

Electric Ann str 39 er lige mig! Og jeg kan aldrig få nok af sko 🙂

Tina KH

For vild en giveaway 🙂
Eva Dean skoen i de smukke brune/beige farveovergang er utroligt smuk og vil passe til meget af min garderobe 🙂
Glædelig julestemning til du og dine kære 🙂

Jessica

Jeg er vild med Blue Louise i str 40 <3

Anne

Vanessa i str 38 ville være den perfekte sko til mit kommende bryllup (og samtlige fester efterfølgende). Det er virkeligt en gudesmuk drømmesko til begivenheden, som jeg ellers ikke vil have økonomisk mulighed for at komme i nærheden af.

Rikke

Jeg vil enormt gerne iføre mig en ‘Boss Lady’ sko (i sort str. 40) den 3. februar når jeg skal stille mig op foran en kæmpe flok mennesker og forsøge at pitche idéen om at indføre mere International Humanitarian Law og non judicial methods of criminal prosecution i konflikten i Afghanistan. Det foregår i Haag hvortil jeg flyttede for blot få måneder siden. Forummet er stadig helt nyt for mig, og det ville være mit første oplæg både her men også generelt indenfor dette emne. Jeg forsøger at føle mig som en boss og gøre mig klar med en masse foreberedelse, MEN mit bedste ‘go-to’ trick er altså at se hammer lækker ud samtidig med at føle sig som en haps. Derfor er Roccamore perfekt: smukt design og god ergonomisk forståelse. Jeg krydser fingre <3

Betina

Det fine par Boss Lady måtte hjertens gerne finde vej til mine fødder. De er så smukke – og tilmed ville behageligheden gøre dem til noget nært optimalt. Og fordi, jeg vil at bære dem i et evigt forsøg på at udfordre og udvikle mig selv. Mon ikke 8 cms højde kan hjælpe.

Bibi

Hersilia. De er superelegante og jeg mangler et par smukke sko, som man kan være festlig i en hel aften 🙂

Åse Lejbølle

Åhhh, kan man blive forelsket i en sko :-O? For jeg bliver helt salig ved synet af Roccamores sko <3. Uhhh, jeg er særlig hooked på Eva Dean og Lisa Lake. Det må blive LISA LAKE, som tog mit hjerte, allerede da jeg så dem i opslaget her :-D. Og så i str. 39. Wauw

Caroline H.

Et par miss presley i str. 36. De er utrolig smukke og enkle! Da jeg ikke er så høj elsker jeg at gå i høje hæle men mangler den gode komfort. Jeg savner virkelig en støvlet med høj hæl, som jeg kan bruge til både hverdag og fest, så jeg krydser fingre!

Amalie

Jeg ønsker mig et par sorte Miss Presley i str. 38/39 (afhængig af hvor store de er i størrelsen). Jeg ønsker mig et par behagelige høje hæle, så jeg kan nå op til min høje kæreste og give ham et kys 🙂

Karoline

Jeg går selv sjældent i høje sko, da jeg ikke føler mig tilpas i dem. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde et par lækre støvletter til min søde storesøster. Hun er en travlt mor til to og har et job, hvor hun står op hele dagen. Så jeg synes hendes stakkels fusser fortjener at blive forkælet. Et par Miss Presley i str 39/40 ville være lige hende! ?

Trine

Et par sorte Miss Presley i str. 39, måtte virkelig gerne komme til at sidde på mine fødder. Efter en hård personlig periode, kunne de være perfekte at komme ud og møde verden i igen 🙂 De er virkelig smukke!

Louise

Hvor er LISA LAKE bare flotte! (str 41)

Pernille

Åh, hvor ville jeg gerne eje et par miss presley❤️. Jeg er pædagog og går mest i sneakers eller andre flade sko, så jeg ville elske et par med hæl – som man rent faktisk også kunne holde ud at have på fødderne ??

LEAVE A

comment