Kategorier: Links I like

Links I like #WEEK48

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nina

Hej emma, det roder lidt rundt med tallene i indlægget 🙂 og tak for del af gode links – især den første er spot on!

Emma Martiny

Wups! Jeg retter 🙂

Emma Martiny

Underligt! Her ser det ud til, at alt passer. Hvor går det galt for dig? 🙂

Linette

Der er vist byttet om på 3 og 4 🙂

Birgitte S. Gjørup

Linksene passer fint, men billederne stemmer ikke overens med de numre (giver det mening?) 🙂

Emma Martiny

haha, aaaaarh! Nu fik jeg det rettet. Tak for hjælpen 🙂

Maria Halse

Hej smukke Emma.
Jeg finder hele dit univers rigtig æstetisk og inspirerende. Og jeg har netop fået nøglen til et smukt værelse i indre Århus, så jeg er mægtig interesseret i indretning for tiden. Hvor finder du inspiration? Har lidt svært ved at finde nogle gode blogs, tumblrs eller lignende (-:
Mvh. Maria.

Emma Martiny

Hej Maria 🙂
Mange tak for de venlige ord. Hvor lyder det bare dejligt for dig!
Jeg kommer selv til at dele en masse bolig-snak her på bloggen, men eller kan du også følge min instagram, hvor jeg gemmer smukke boligbilleder 🙂 Find den lige her: https://dk.pinterest.com/emmamartiny/

Hej igen, tak for svar. Her og på instagram følger jeg selvfølgelig allerede med 😉
Jeg ser frem til boligsnak i så fald 🙂

LEAVE A

comment