Kategorier: Video

Video: Favoritter #November

7 COMMENTS
SHOW
HIDE

Mega skøn video. Før du overhovedet nævnte at du havde brugt en ny linse til at filme med tænkte jeg faktisk over at kvaliteten var lige lidt bedre end den plejer. Man kan virkelig se en forskel! Hvilket kamera, og hvilken ny linse var det du brugte? <3 Glædelig advent til dig:)

Sofie

I forhold til din sidste kommentar om videokvalitet ville jeg bare lige sige følgende: du er den blogger jeg kender, der laver de fineste, smukkeste, mest æstetiske og bedst redigerede film!

Emma Martiny

Åh, du er sød. Tak! 🙂

Marie

Hedder havremælken ikke iKaffe og ikke iCoffee?
Skal det i så fald måske ikke bare forstås som, at den skal I kaffen? 🙂

Emma Martiny

aaarh, haha! Du har ret 🙂

Anne

Virkelig skøn video og dejligt med en boganbefaling. Jeg interesserer mig selv virkelig meget for sociologi og har læst mange bøger af filosoffer indenfor området, så “Fremmedgørelse og acceleration” skal klart på min læselæste 🙂

Emma Martiny

Dejligt du kunne bruge tippet 🙂

LEAVE A

comment