Raw æblerose-tærter

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

De lyder simpelthen så lækre Emma! Forstår godt du er stolt og det er helt velfortjent ved jeg helt uden at ha nogle af dine kogebøger. Måske det skulle laves om.. du er hvert fald rigtig dygtig og jeg har lavet en del af dine opskrifter efterhånden og skal ha gemt dem på print så jeg har dem til evig tid. Tak for at dele med alle os andre! Du er super dygtig!

Emma Martiny

1000 tak, søde Michelle :-*

min mund løber i vand… og så er de simpelthen så smukke
oven i det er det en vegansk ret jeg kan tåle +++ for min allergi gør jeg aldrig kan blive vegetar eller veganer.

tillykke med bogen, det altid skønt at få sit hjerteblod udgivet

Emma Martiny

Mange tak Anette 🙂

i dine bøger er der så meget fokus på brug af bælgfrugter og æg? sidst jeg ønskede mig en bog viste det sig at jeg ikke kunne tåle 50% af opskrifterne, og det var svært at erstatte i mange af retterne, så derfor forespørgelsen.

Maria Elstrøm

Jeg synes du har den fineste sans for kreativitet i et køkken, som ingen andre har. Jeg bliver altid positivt overrasket over dine opskrifter, men det er SÅ lækkert hver gang. Jeg har lånt herlig og ærlig mad på biblioteket af mange omgange, og håber på at jeg kan få min egen version på hylden til jul. Den er i hvert fald uundværlig, og jeg glæder mig sådan til din nye kogebog udkommer. Du er så dygtig 🙂

Emma Martiny

Mange, mange tak, Maria 🙂 Sikke en fantastisk kompliment. Håber, du finder mine kogebøger under træet 🙂

LEAVE A

comment