Kategorier: Skønhed, Video

Video: Min hverdagsmakeup

25 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det er altid hyggeligt med dine videoer. Desuden er jeg VILD med din hverdagsmakeup. Måske jeg skulle lade mig inspirere, og prøve nogle af de produkter du bruger?
I hvert fald endnu engang tak for dejligt indhold 🙂

Emma Martiny

Det er mig, der takker søde Janni :-*

Helene Christensen

Fin video – og dejligt med et bud på sådan rimelig “minimal”-makeup, hvis man kan sige det sådan:-) Har lige et lille spørgsmål angående læbestift. I videoen med 1 dag og tre forskellige læbestifter (den med Smashbox), så syntes jeg at du havde nogle helt vildt pæne læbestifter. Bl.a. den der Pinch Me som du også bruger her. Så jeg tog ned i byen og prøvede de nævnte farver -og de så HELT mærkeligt ud til mig. Du har før har nævnt at du har en lidt gullig hud. Har du så “varm” eller “kold” hudtone, hvis man følger det system? For så vil jeg gætte på, at jeg er det modsatte. De farver læbeprodukter jeg har, ender næsten altid med at være ca. den samme: sådan lidt hindbær-pink-rød-agtig. Har aldrig fundet en nude-agtig farve som fungerede til mig. Min hårfarve er ca. som din, og jeg har brune øjne og sådan semi-let ved at blive brun om sommeren. Så har altid tænkt jeg måtte have “varm”-agtig hudtone 🙂

Emma Martiny

Hej Helene 🙂 Jeg har en hud med en varm undertone. Det lyder nærmere til, at du har en kold undertone, men jeg ville lade være med at gå for meget op i det, hvis jeg var dig, og så bare vælge de farver, du synes klæder dig. Prøv at tage forbi MAC og forklar dem dit problem – de har maaange læbestifter at vælge i mellem, og plejer altid at være søde til at hjælpe.

Sara

Emma, du er så god til at lave videoer! Underlægningsmusikken fungerede rigtig godt, og jeg synes, lyset samt baggrunden harmonerer godt. Så en god portion ros herfra, og glæder mig til næste video!

Emma Martiny
Lika

Tak, Emma for en virkelig fin og nyttig video! Jeg har selv gule undertoner i min hud, så jeg kan bruge alle dine råd 🙂 I forvejen gør jeg dog noget lignende allerede 🙂 Jeg er selv lidt ældre end du og jeg har brugt nærmest alle mine 20 ´ere på at finde den bedste mascara. Og den ENESTE der kan holde bukket på vipperne er altså Lancômes hypnose (den vandfaste!). Hos mig, that is. Ingen andre kan det samme. Hypnose dolls er også fantastisk! Hvis jeg skulle vælge en, der giver fantastisk længde, og som jeg bruger lidt efter hypnose er Maybellines den gule – colossal vloum express i vandfast udgave. Dem kan jeg varmt anbefale og jeg har som sagt været igennem nærmest alle mascara´er på markedet – billige som dyre.

Emma Martiny

Mange tak for tips, Lika! 🙂 Dét må jeg prøve.

Carina

Skøn video – jeg er ikke den store sminkepige men har nu en alder hvor jeg tror en concealer kan være nuæyttig – he he

Kan man købe benefit i dk ?

Kh Carina

Emma Martiny

Hej Carina 🙂 Ja, du kan få det i Sephora 🙂

Anna

Hej Emma,
Tak for en lækker video. Et lille tip herfra ift. din “klage” over udtørret mascara – hvis du lukker mascaraen godt til og så ligger den i næsten kogende vand i et par minutter, så skulle den eftersigende blive så god som ny! Jeg har dog ikke selv testet det endnu, men har kun hørt godt om tricket 🙂

Ros herfra for altid godt indhold!

Emma Martiny

Mange tak, Anna 🙂 Det må jeg prøve!

Lisbeth

Hej Emma. Jeg elsker at se dine videoer. De er så inspirerende!
Går du nogensinde med foundation?

Emma Martiny

1000 tak Lisbeth 🙂 Nej, det gør jeg aldrig.

Marie

Tak for en dejlig og nem forstående video. Fik lige lært nogen tricks der. Tak for det.

Emma Martiny

Det var så lidt, Marie 🙂

Sabrina G.

Din video og billede kvalitet er SÅ vild! Du står bare knivskarp 😉 Rigtig hyggelig lille video – Min egen makeup rutine minder utroligt meget om din! Det er bare så let og lige til, og så gør det bare en verden til forskel!

Emma Martiny
Maria M.

Hej Emma. Rigtig inspirerende video, tak for de gode tips! Du sagde flere ting jeg bestemt vil prøve af 🙂 Et enkelt spørgsmål – farver du dine øjenvipper? Eller er de bare naturlig så mørke?

Emma Martiny

Hej Maria 🙂 Mange tak! Dejligt at kunne hjælpe. Jeg farver ikke mine øjenvippe, så er bare heldig, at de ikke er helt lyse 🙂

Marie

SÅ lærerig video – jeg er i gang med at købe alle produkterne nu, haha!

Tak for den 🙂

Emma Martiny

haha 🙂 Held og lykke med dem!

Cathrine

Tak for en virkelig fin video! Jeg har i den seneste tid tænkt på, at jeg gerne ville se en make-up video fra dig igen 😉 For selvom du er lavet dem før, er det altid nyttigt med en ‘gentagelse’ for sådan en som mig, som VIRKELIG ikke kan finde ud af at lægge make-up. I går blev jeg inspireret til at gøre lidt ekstra, og jeg vovede mig ud i en rouge, som jeg fandt bagerst i skabet. Men jeg vil lige høre; hvad er forskellen på rouge og blush?

Emma Martiny

Dejligt du synes om videoen, Cathrine :-*
Blush og rouge er det helt samme. Det er bare forskellige ord – rouge er mere “gammeldages” at sige 😉

Ida

Hej!
Sikke en pæn og naturlig make up med få produkter!
Er der parfume og parabener i de produkter du bruger??
Jeg synes ikke jeg kan finde information om det på de links der er lagt op..

LEAVE A

comment