23 år // Hvad jeg har lært

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Camilla Kirstine

Har allerede ønsket tillykke, men du får lige endnu ét med på vejen: TILLYKKE!
Jeg synes det er noget så vildt, at man i en alder af kun 23 år har opnået og oplevet så meget som du! Jeg er selv 23 år og du er mit ultimative sunde forbillede – på alle måder.
Jeg elsker at følge med herinde og bliver inspireret på alle fronter. Det er skønt.

Det er sjovt du skriver det med dit forhold til fødselsdag – jeg har det præcis ligedan. På min fødselsdag har jeg mest lyst til at grave mig ned og jeg er både grådlabil og ret uligevægtig og ser allerhelst alle har glemt dagen. Ville ønske jeg var en person som elskede dagen og altid holdte en god fest, men det er nærmere det stikmodsatte. Især de sidste år, hvor jeg på ingen måde har kunne kigge tilbage på årene forinden som positive. Forhåbentlig bliver de kommende år værd at huske! 🙂

Btw; du ser blændende ud!

Emma Martiny

1000 tak igen, kære Camilla Kirstine!
Jeg skal lige vende mig til det der med at være et forbillede – men jeg er glad for, at du føler, at det er et sundt et af slagsen, som man rent faktisk kan leve op til 🙂

Susan

Det er vel dit 23. År du netop har afsluttet, hvis du er blevet 23 og hermed det 24. År der er gået i gang – med mindre det er en fejl at du er blevet 23, 🙂
Glædelig jul og dejligt at høre du har haft en god fødselsdag!!!

Emma Martiny

Du har helt ret. Min fejl 🙂

Frederikke

Tillykke Emma! Jeg er selv 25, og jeg blev meget overrasket over din unge alder. Det er sejt, at du har nået så meget i en tidlig alder, og det kan vi andre kun blive inspirerede af.

LEAVE A

comment