Kategorier: små ting

Små ting + Vinder af Nespresso Expert kaffemaskine

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sarah

Hej Emma, jeg studser tit over, hvordan du både har tid til at gå på universitet med det det kræver, og har tid til at arbejde så meget. Du har nogle gange postet nogle indlæg, hvor du viser hvad du laver i løbet af en dag eller uge, men jeg synes ikke at uni har fyldt så meget der. Vil du måske lave et indlæg, hvor du fortæller noget mere om det? (Også gerne hvad du læser og hvor langt du er)
Ellers tusinde tak for en rigtig god blog!

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂
Jeg læser ikke på universitet men på DMJX, hvor jeg studeredere kommunikation. Her er hverdagen bygget noget anderledes op – vi har mere skole men mindre læsning. Jeg passer min skole og deltager aktivt, men jeg må indrømme, at det ikke er min store passion – hvorfor det heller ikke fylder meget her på bloggen. De fleste studerende har også et job ved siden af deres studie – bloggen og mine kogebøger er mit. Når det er sagt, arbejder jeg dog nok meget, meget mere, end de fleste. Skal jeg møde på studiet fra 9-16, står jeg gerne op kl 5 for at have 3 timer om morgenen, hvis jeg har en deadline. Det er ikke optimalt (og jeg vil ikke anbefale det), men indtil jeg er færdig på studiet om et år, er det sådan, det må være 🙂 Håber, det giver svar på din undren. Har du flere spørgsmål, må du endelig sige til 🙂

KH

Sarah

Tak for svaret – det giver bedre mening nu 🙂 Jeg har nemlig også et arbejde ved siden af (ca 20timer/ugen), men synes godt at det kan være svært at nå at læse til alle forlæsninger, men jeg er også slem til at stå sent op, hvis jeg skal møde sent, så det med stadig at stå (nogenlunde) tidligt op er et godt tip!

Rikke Gaedt Lange

Hej Emma.
Kommer der på et tidspunkt en opskrift på de sprøde kandiserede nødder? De ser godt nok lækre ud:-)

Emma Martiny

Hej Rikke 🙂 Yes, det kan du tro. De kommer inden juleaften 🙂

Rikke Gaedt Lange

Ih hvor lyder det godt:-) Det glæder jeg mig allerede til.

LEAVE A

comment