Rare striktrøjer og lidt om at gøre sig umage

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Molly

Hvor er dit fine hårbånd fra smukke Emma 🙂 ?

Emma Martiny

Det er fra PICO 🙂

Anne

Åh, jeg kender godt følelsen Emma i forhold til, at man lige skal tage sig ekstra meget sammen her om vinteren for at klæde sig pænt, når det er så hunde koldt udenfor. Jeg ender tit med, at nogle dage gør jeg vildt meget ud af mig selv (pænt tøj, fuld makeup etc.), og så andre dage hvor jeg bare går rundt i en stor strik, løse bukser og ingen makeup. Men som du siger, så har man det bare liiige det bedre med sig selv, når man faktisk har gjort noget ud af sig selv. Har jeg flere dage, hvor jeg ikke rigtig gør noget ud af mit udseende, så når jeg altid sådan et mætningspunkt, hvor jeg bliver træt af at kigge på mig selv, og så tager jeg mig altid sammen, og giver den lidt ekstra gas på udseendet 🙂

Emma Martiny

haha, du lyder præcis som mig 😉 Sommetider skal man lige have “nu tager du dig altså sammen”-snakket med spejlbilledet 😉

Maria

Hej Emma, hvor er dine flotte ringe fra?? 🙂
Vild med outfittet og tak for verdens bedste blog og bøger <3
Kram herfra

Emma Martiny

Hej Maria 🙂
Den med de tre små sorte sten er fra JEWLSCPH og den anden er en unika ring, som desværre ikke har noget brand.
Tak for de søde ord. Rigtig god jul!

Pyh, jeg kender følelsen! Købte en stor, oversize strik på et loppemarked i efteråret, og jeg har den nok på 4-5 dage om ugen. Faktisk også lige nu, haha. Det er bare så koldt, så det er ikke rigtigt til at holde ud, hvis ikke man har en tyk trøje på, vel? Jeg må nok hellere følge dit eksempel, og få anskaffet nogle flere, så jeg i det mindste kan variere mit varme look en smule 😉

Knus
// http://www.moonlitmadness.dk

Emma Martiny

Nu har jeg i hvert fald tre forskellige striks, som kører i ring, hæhæ 😉

LEAVE A

comment