Kategorier: Fisk, Forretter

Blinis med laks & rødbedecreme // Forret til nytårsaften

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

[…] Blinis med laks & rødbedecreme til forret… […]

Jesper Rohr Hansen

Fantastisk forret. MEN pas dog på med at blende crema fraiche-cremen for meget. Jeg tænkte at den var for grov og ville blende videre, men det var en fejl – jo mere jeg blendede, jo mere koagulerede creme fraichen, til den sidst skillede og klumpede – når cremen begynder at blive mere rødlig (fra lyserød til pink) er det et tegn på at du har pisket en anelse for meget; dvs når den er lyserød skal du stoppe med det samme.

Tina Poulsen

Jeg ved ikke hvad jeg gør galt 🙂 men jeg synes creme fraichen bliver enormt tynd når jeg kører rødbeden i. Jeg har ret mængde rødbede og jeg har ikke blendet for længe, da jeg var bange for at stå i den situation som Jesper beskrev. Starter den med at være meget tyndtflydende for dig også?

Marianne Damgaard

Hvor mange Blinis giver en portion pr Pers?

Emma Martiny

cirka 4 stk 🙂

LEAVE A

comment