Braiseret lammeskank med pastinakmos & sprøde rodfrugter // Hovedret til nytårsaften

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sarah

Hej Emma, nøj det ser lækkert ud!
Jeg kunne godt tænke mig noget mere køkkenudstyr, men jeg er meget i tvivl om, hvilket udstyr jeg skal købe.. Vil du måske lave et indlæg med det køkkenudstyr du har, og det som du synes er “nødvendigt” i et køkken? Jeg synes det er en jungle at finde rundt i, hvad der er godt, og hvad der bare er lir.
Tusinde tak for en god blog og to virkelige gode kogebøger 😉

Emma Martiny

Hejsa Sarah 🙂 Jeg vil virkelig anbefale dig at få fat i en god foodprocessor. Sådan en kan SÅ meget – hakke, blende, skære osv. osv. Jeg bruger min dagligt, og kunne ikke undvære den.

Kæmpe klem fra Amsterdam 🙂

Emilie

Hej Emma. Jeg lavede lammeskanker til vores nytårsgæster i går med udgangspunkt i din opskrift. Lynsyltede bederne og serverede pommes Anna til i stedet og det hele var et kæmpe hit. Tak for inspirationen!

Emma Martiny

Hvor lyder det bare lækkert! Dejligt, at det var en succes 🙂

Tine

Hej Emma,
Kan man finde lammeskank i butikkerne, eller skal de mon bestilles?
Mvh. Tine

Emma Martiny

Hej Tine 🙂 Du kan finde dem hos supermarkeder såsom Irma eller Salling Super. Ellers kan de let bestilles hos en slagter 🙂

LEAVE A

comment