Nytårstop på udsalg

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Caroline

Dit hår er simpelthen så lækkert på de billeder! Mon der allerede er et blogindlæg om hårrutine/produkter eller er du mon så heldig, at du ikke behøver at gøre så meget ved det før det sidder sådan? De forskellige farver kommer virkelig til deres ret på disse billeder – Ser SÅ flot ud <3 😀

Ha en rigtig god tur til Amsterdam og godt nytår! Glæder mig til at følge dig og bloggen igen i 2017 😀

Emma Martiny

Mange tak Caroline! Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig gør noget andet end at forsøge at lade være med at vaske det mere end 1-2 gange i ugen. Om aftenen ruller jeg håret op i en stor knold på toppen af hovedet, og det giver lidt fald. Men det er sådan det set 🙂

Kæmpe knus fra Amsterdam <3

Laura

Jeg købte faktisk denne fine top efter jeg så dit indlæg. Har dog ikke fået den brugt endnu, da jeg har lidt problemer med hvad jeg skal have på indenunder?

Emma Martiny

Hej Laura 🙂 Jeg bruger den med en femilet blonde bh eller en top under 🙂

Anne-Sophie

Hvad hedder modellen? Den er nemlig udsolgt på bootz, men jeg MÅ kunne finde den – for den er for lækker!! Og jeg er også kæmpefan af dit hår… Hvilken shampoo/conditioner bruger du?
Hav en skøn søndag aften xx

Emma Martiny

Hej du 🙂 Jeg beklager – jeg kan simpelthen ikke finde den nogle steder 🙁
Og tak! Jeg bruger en fra Maria Nila i øjeblikket, men vasker kun mit hår 1 gang ugentligt.

LEAVE A

comment