Verdens bedste chokoladekage // Dessert til Nytårsaften

30 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Hej Emma.

Du skriver i dit seneste indlæg at den kan laves dagen før. Skal den så varmes op på dagen inden servering eller serveres den bare kold? Når man serverer den med vanilje is tænker jeg at holde mig til det og droppe hindbær skum – tror du det vil fungere okay? Det er bare for at jeg ikke skal handle for mange flere ting ind da jeg egentlig havde fundet en anden opskrift men føler mig lun på denne nu. 😉

Emma Martiny

Hej du 🙂 Den skal serveres kold. Og ja, du kan sagtens undlade hindbærskum og bruge is i stedet 🙂

Michelle
Anne

Hejsa!
Jeg har lavet denne fantastiske kage to gange – begge gange er den faldet sammen efter jeg har taget den ud af ovnen – efter lidt tid. Den smager jo stadig helt vildt godt – men det påvirker lidt udseendet ? Kan du måske fortælle mig hvad jeg gør forkert? Mange tak for en dejlig opskrift!

Emma Martiny

Hej Anne 🙂 Du gør ikke noget forkert. Kagen skal falde sammen og sætte sig. Pynt den evt. med lidt flødeskum eller frugt, hvis du vil synes 🙂

Anne

Super! Så er jeg lettet ?? Den bedste chokoladekage – og den skal laves igen senere i dag ? Mange tak for svar ??

Hold da op en fin kage søde Emma! 🙂

Emma Martiny

1000 tak smukke!

Anonym

Den vil jeg lave til nytår! 🙂 Skal den bages ved varmluft? Jeg er nemlig tidligere blevet snydt af din bønnebrownie, der ikke fik nok, da jeg ikke bagte den ved varmluftfunktion, som du ellers skriver i din kogebog, at man skal.

Emma Martiny

Hej du 🙂 Den skal bages ved varmluft.

Rikke

Er det saltet eller usaltet smør? Er der en specifik chokolade, du anbefaler? Lyder rigtig god…

Emma Martiny

helt almindeligt saltet smør 🙂 Jeg er vild med chokoladen fra Lindt.

Kathrine

Hej 🙂

Din kage ser lækker ud..

Har du erfaring med at bage den til mange? (100 mennesker)

Hvor mange rækker denne opskrift sig til?

Kan den fryses ned? Og bliver den dårligere af det?

Emma Martiny

Hej Katrine 🙂 En kage svarer til 10-15 personer, alt efter hvor stor appetitten er. Du kan sagtens bage den i forvejen og fryse den ned.

Hej Emma,

Hvor fik du fat i skovsyrer? Jeg skal lave kagen til min fødselsdag i morgen, er spændt på resultatet!
Ha’ en god dag!

Mvh Cecilie

Emma Martiny

Hej du 🙂 De fåes blandt andet i Superbrugsen og Salling Super 🙂

Klaus

Hej

Kan det passe, at man ikke skal bruge noget mel? Tænkte i forhold til ingen gluten ☺️

Emma Martiny

Ja, der skal ikke bruges mel i opskriften.

Maria

Jeg har ingen varmluftsovn – hvad vil du anbefale med tid og grader?

Emma Martiny

Hej Maria 🙂 Jeg ville skrue op på 200 grader, men give kagen samme tid.

Hej med dig
Kan man fryse kagen?
PFT.

Emma Martiny

hejsa :-* Ja, det kan du sagtens.

Karina

Hej – vil afprøve denne chokoladekage til Nytår – vil gerne enten tilsætte eller ligge pekannødder på toppen – hvad tænker du om dette? GODT NYTÅR

Emma Martiny

Det lyder lækkert 🙂

Line

Hej ! Nu har jeg FORSØGT TO gange og min chokolade, smør og sukker skiller har skilt hver gang ! Har du en idé til hvorfor?

Emma Martiny

Hej Line 🙂 Det lyder underligt… Hvornår I processen sker det?

Michael

Hej. Jeg skal lave denne imorgen. Vi bliver 9 hvoraf 3 er børn op til 4 år. Jeg har egentlig købt ind til dobbelt op ??? tænker du jeg skal nøjes med med en potion? ?

Emma Martiny

Hej Michael 🙂 En vil nok være nok. Men lav evt bare to – så kan du smide resterne i fryseren, hvis det er 🙂

Jette

Hej
Vil lave denne kage i dag(lyder virkelig lækker) og servere for mine gæster i morgen. Hvad pakkes den ind i, når jeg sætter den i køleskabet?

Emma Martiny

Jeg plejer at tage kagen ud af springformen og placere den på et fad. Så kan man vende springformen om og bruge den som “låg” 🙂

LEAVE A

comment