Verdens bedste chokoladekage // Dessert til Nytårsaften

17 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Hej Emma.

Du skriver i dit seneste indlæg at den kan laves dagen før. Skal den så varmes op på dagen inden servering eller serveres den bare kold? Når man serverer den med vanilje is tænker jeg at holde mig til det og droppe hindbær skum – tror du det vil fungere okay? Det er bare for at jeg ikke skal handle for mange flere ting ind da jeg egentlig havde fundet en anden opskrift men føler mig lun på denne nu. 😉

Emma Martiny

Hej du 🙂 Den skal serveres kold. Og ja, du kan sagtens undlade hindbærskum og bruge is i stedet 🙂

Michelle

Hold da op en fin kage søde Emma! 🙂

Emma Martiny

1000 tak smukke!

Anonym

Den vil jeg lave til nytår! 🙂 Skal den bages ved varmluft? Jeg er nemlig tidligere blevet snydt af din bønnebrownie, der ikke fik nok, da jeg ikke bagte den ved varmluftfunktion, som du ellers skriver i din kogebog, at man skal.

Emma Martiny

Hej du 🙂 Den skal bages ved varmluft.

Rikke

Er det saltet eller usaltet smør? Er der en specifik chokolade, du anbefaler? Lyder rigtig god…

Emma Martiny

helt almindeligt saltet smør 🙂 Jeg er vild med chokoladen fra Lindt.

Kathrine

Hej 🙂

Din kage ser lækker ud..

Har du erfaring med at bage den til mange? (100 mennesker)

Hvor mange rækker denne opskrift sig til?

Kan den fryses ned? Og bliver den dårligere af det?

Emma Martiny

Hej Katrine 🙂 En kage svarer til 10-15 personer, alt efter hvor stor appetitten er. Du kan sagtens bage den i forvejen og fryse den ned.

Hej Emma,

Hvor fik du fat i skovsyrer? Jeg skal lave kagen til min fødselsdag i morgen, er spændt på resultatet!
Ha’ en god dag!

Mvh Cecilie

Emma Martiny

Hej du 🙂 De fåes blandt andet i Superbrugsen og Salling Super 🙂

Klaus

Hej

Kan det passe, at man ikke skal bruge noget mel? Tænkte i forhold til ingen gluten ☺️

Emma Martiny

Ja, der skal ikke bruges mel i opskriften.

Maria

Jeg har ingen varmluftsovn – hvad vil du anbefale med tid og grader?

Emma Martiny

Hej Maria 🙂 Jeg ville skrue op på 200 grader, men give kagen samme tid.

LEAVE A

comment