Kategorier: små ting

Små ting fra Amsterdam

10 COMMENTS
SHOW
HIDE

Skønne Amsterdam, den by bliver man aldrig træt af. Rigtig godt nytår!

Emma Martiny

I lige måde, Nicoline 🙂

Det er virkelig nogle fine billeder, som du har valgt at dele med os.
Personligt har jeg talt ned til, at jeg kunne komme til at tage jeres fine kalender i brug, og endelig har datoen rundet 1. januar. Har haft en lidt naiv idé om, at mit liv ville blive mere struktureret, når jeg kunne tage kalenderen i brug. Nu må vi se om det kommer til at ske 😉

Hvilken app bruger du til podcast? Efter jeg har skiftet til Android kan jeg ikke finde ud af, hvilken app der er virkelig god.

Godt nytår! 🙂

// http://www.jannifromtheblog.dk

Emma Martiny

Hej Janni 🙂
Jeg er sikker på, den kommer til at hjælpe! Glæder mig til at høre, hvad du synes 🙂

Jeg kender desværre ikke nogle android apps, da jeg bruger den, der findes på iPhones som standard.

Hvor er det bare smukt med den der række af husfacader. Sådan ville jeg bestemt ikke have noget imod at bo en dag 😉

Godt nytår
// http://www.moonlitmadness.dk

Emma Martiny

Heller ikke mig 😉

Mette

Kære Emma

Godt nytår! Jeg blev en af dine læsere i 2016, og jeg synes din blog er så mægtig fin. Elsker især dine opskrifter. Cashew-curry er blevet en ny favorit, og til nytår lavede jeg både lammestank samt chokoladekagen, og det var en kæmpe hit!

Held og lykke i 2017!

Kh.
fra en anden eksil-skibonit

Emma Martiny

Hej Mette 🙂 Dejligt, du har lyst til at følge med! Det er skønt at høre, at du har glæde af mine opskrifter – det gør mig simpelthen så glad 🙂

Vibeke

Hej Emma
Kommer der et januar udsalg på dine kogebøger?
De er SÅ lækre, men også i den meget dyre ende.
Godt nytår

Emma Martiny

Hej Vibeke 🙂
Jeg kan forestille mig, at SAXO eller enkelte bogbutikker måske holder udsalg. Mine bøger koster mere, fordi man får mere – der er næsten dobbelt så mænge opskrifter i, end man normalt ville finde en i kogebog 🙂

LEAVE A

comment