Kategorier: Sundhed

5 råd til et sundere 2017 fra Malene Arvin // YO Studios i KBH

2 COMMENTS
SHOW
HIDE

Fantastiske råd. Jeg har selv som nytårsforsæt at ændre på min alt eller intet-mentalitet, der især kommer til udtryk når det handler om træning. Jeg vil derfor tage hvert et råd til mig. Jeg håber sådan på, at jeg kan få trænet regelmæssigt ca. 3 gange om ugen i stedet for enten ikke at få trænet i en periode eller gå helt amok med træningen i en periode!

Det er dæleme et fint og inspirerende indlæg! Det er rart at blive bekræftet i, at ens tanker om træning og sundhed ikke er helt ude i hampen. Og det der event, det lyder virkelig som et dejligt et af slagsen, og et fedt koncept der endelig kommer i nærheden af København.
Tak for endnu et inspirerende indlæg 🙂

// http://www.jannifromtheblog.dk

LEAVE A

comment