Kategorier: Martiny Podcast

MARTINY PODCAST // INTENTIONER & ET ORD TIL DET NYE ÅR // SÆSON 2 EPISODE 2

4 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg lavede en nytårsrefleksion med min kæreste, hvor vi så delte svarene med hinanden bagefter. Det handlede både om, hvad vi var taknemmelige for i 2016, hvad vi ville give slip på, når klokken slog 00, og hvilke drømme og håb vi havde for 2017. Og sidste spørgsmål var sjovt nok: Hvad er dit ord/fokus/løfte til dig selv for 2017?

Mit ord er tillid.

Det kom helt spontant, og da vi delte vores svarede, tudede jeg simpelthen – både af taknemmelighed for 2016, men også over hvor meget tid og energi jeg havde brugt på at være bange.

Derfor var ordet tillid præcis det, jeg havde brug for – og som du selv siger, er det rart med et ord fremfor et traditionelt nytårsfortsæt, da det dækker over flere ting.

Jeg tager i hvert fald ordet med mig hver dag, og da vi gik tur ved Vesterhavet 1. Januar fandt jeg stenEN, der bare talte til mig, og har skrevet ’tillid’ på den for at minde mig selv om at have tillid.

Tak for at dele din tanker og dit (fantastiske) podcast <3

Marie

Jeg er vild med det her!

Isabel

Hej Emma

Jeg er vild med dine postcasts! Jeg synes dog, at din intro, hvor pigen/du synger eller nynner, er utrolig uhyggelig. Det minder mig om noget fra en skræmmende gyserfilm 🙂

Emma Martiny

Hej Isabel 🙂 Tak! Ej, hvor skørt, at du synes det. Det har jeg aldrig hørt nogen sige før – men jeg må da lige forhøre mig en ekstra gang, om nogle har samme opfattelse 😉

LEAVE A

comment