Havregalette med ricotta & svampe

23 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mille T.S.

Lyder lækkert 🙂

Hvilket mærke er det firkantede skærebræt mon fra? Leder efter lige sådan et med en saftrille 🙂

Emma Martiny

Hejsa Mille 🙂 Jeg mener, det er fra IKEA, men det er flere år gammelt.

Mille T.S.

Hej igen,

Tak for svaret 🙂 Og tak for en hyggelig blog!

Dine billeder er knivskarpe! Det gør bestemt ikke at retten ser dårligere ud. Jeg har en svaghed for svampe, og jeg må helt sikkert give mig i kast, med denne kombination en gang! Især når det ikke kræver andre ingredienser, end de fleste alligevel altid har på lager 🙂
Og ja, Simon er heldig. Jeg ville gerne være mundskænk til din madlavning 😉

// http://www.jannifromtheblog.dk

Emma Martiny

1000 tak Janni! Jeg øøøver mig, haha 🙂
Kæmpe kram fra Århus!

Laura

Tak for opskriften, Emma. HELT perfekt middagsmad til når min veninde kommer på besøg i morgen aften og jeg er tom for energi efter en god, lang og hård uge 🙂
Knus

Emma Martiny

Det var så lidt, søde du 🙂 Håber, den bliver et hit!

Bine

Det ser virkelig lækkert ud! Jeg elsker både svampe og ricotta, så denne tærte må på næste uges madplan! Mums…

Emma Martiny

Glæder mig til at høre, hvad du synes :-*

Bine

Tærten var virkelig nem at lave og smagte SÅ godt! 😀

Emma Martiny

Yay! Så dejligt at høre 🙂

Michelle

Uha den vil jeg meget gerne afprøve til vores – okay ikke faste men vi forsøger – ugentlige kødfrie dag! Det er sin sag at finde opskrifter som en kødspisende kæreste også kan li men der er ikke noget federe end når man får sætningen “det der må du gerne lave igen”, så lad os se om lidt Emma magi virker. 😉

Emma Martiny

haha, jeg håber, at magien virker 🙂 Kæmpe knus!

Laura

Shit, det ser lækkert ud! Og et godt bud til en kødfri middag. Den skal vist prøves af i løbet af ugen 🙂 Har en bøtte mascarpone, der skal bruges, tror du det kunne fungere i retten?

Tak for inspirationen 🙂

Emma Martiny

Hej Laura 🙂 Jeg tror, det ville fungerer, men smagen bliver naturligvis mere fed 🙂

Emma Marie

Skal helt sikkert afprøves til næste madklupaften med veninderne! Hvad vil du foreslå som en god idé at servere til? ?

Caroline

Mums, det er en rigtig lækker galette – jeg har lige lavet den her til aften. Jeg fik din kogebog, Herlig og Ærlig Mad, i julegave. Havde set den hjemme hos min veninde, og blev nødt til at ønske mig den. Jeg er SÅ glad for den! Lækre og nemme opskrifter, som opfordrer mig til at være lidt mere kreativ med min madlavning. Har lyst til at lave det hele! Det synes jeg bare lige, du skulle vide 🙂

Emma Martiny

Hvor er det bare virkelig dejligt at høre, Caroline 🙂 1000 tak for din søde kommentar!

Anne

Helt vildt lækkert – som alle andre af dine opskrifter, jeg har forsøgt mig med! Opskriften er allerede blevet givet videre til mange af mine veninder 🙂 Tak for altid god inspiration og smagfulde opskrifter!

Emma Martiny

Dejligt at høre, Anne! 🙂 Det er mig, der takker, for din søde kommentar.

Amanda

JA! Den galette ser så DRØNlækker ud, at jeg straks kastede mig ud i den – smagen var helt i top, men bunden fuldstændig smuldrende og umulig for mig. Endte med at jeg måtte lave en god, gammel (og lidt kedelig, når nu jeg havde set disse billeder) tærte i en tærteform i stedet. Hvad kan jeg dog have gjort så grueligt galt?
Bedste hilsner Amanda

Emma Martiny

Hej Amanda 🙂 Har du mon ladet tærtedejen stå, inden du rullede den ud? Den skal rulles ud med det samme, når du har samlet den, ellers kan den godt blive lidt tør at arbejde med.

LEAVE A

comment