Kategorier: Opskrifter, Salat, Tilbehør

Speltkernesalat med ristet blomkål & tahindressing

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Ida

Mhh den ser god ud! Jeg er kæmpe fan af tahin og blomkål sammen!

Emma Martiny
Jannike

Hej Emma!

Jeg har lige set din live snapping af en ret med pulinser og tahin – og jeg bed mærke i farven og konsistensen på din tahin. Den er markant lysere og mere flydende end den jeg har fra Urtekram – smager den bedre og eller er den bedre? Jeg synes at Urtekrams har en meget bitter smag, hvilket faktisk gør, at der er mange retter jeg ikke har mod på at prøve, fordi jeg ikke synes at tahin smagen er behagelig.

Hjææælp! :-))

Tak for en dejlig blog!

Mvh Jannike

Jannike

.. og der mener jeg selvfølgelig puylinser!

Emma Martiny

Hejsa Jannike 🙂
Der findes lys tahin og ristet tahin (det er den fra Urtekram). Du skal prøve lys tahin – det er SÅÅÅÅ godt og noget helt andet. Du kan finde det i Rema1000 og hos mellemøstlige købmænd.
KH

Jannike

LEAVE A

comment