Kategorier: Min Måned

Min måned // Januar 2017

4 COMMENTS
SHOW
HIDE

For hulen, Emma, du er virkelig sej! Flere kogebøger og tre mand stor virksomhed (eller selskab 😉 ) Thumbs up til dig. 🙂

Emma Martiny

Og tommel op tilbage til dig for dine altid søde kommentarer <3

Anne

Hej Emma
Jeg fulgte ikke med i din første sæson af Martiny Podcast (stor fejl af mig, haha), men jeg har hørt med i anden sæson fra start. Wow, hvor du god! Du er så behagelig og velovervejet at høre på. Emnerne er vildt spændende, og kombinationen af solo- og interviewafsnittene giver en god, afvekslende struktur og dynamik. Jeg vil helt sikkert gå i podcast-arkivet og lytte til sæson 1 – og så glæder jeg mig til at lytte til de følgende afsnit i din nye sæsonen 🙂
Knus Anne

Emma Martiny

Hvor er det bare dejligt at høre! 1000 tak! Du kan tro, din søde kommentar varmer 🙂
Kæmpe knus til dig også!

LEAVE A

comment