Kategorier: Dips, Opskrifter, Tilbehør

Butterbean-dip med artiskokhjerter

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Birgitte

Mums! Jeg har også et massivt (!) forbrug af hummus, så jeg trænger muligvis til lidt variation ?
Glæder mig til at prøve den

Emma Martiny

hæhæ 😉 Håber, du synes om den 🙂

Christina

Hej Emma
Bruger du hovedsageligt dip til grønsager eller brød eller som en slags tilbehør til frokost/aftensmad.
Hilsen Christina

Åhh det lyder simpelthen så godt!
Mine svigerforældre havde på et tidspunkt købt en artiskokcreme på et lokalt marked, men vi har aldrig fundet den siden.. Needless to say, så bliver jeg nød til at prøve din! (er sikker på at den er mindst lige så god!)

Emma Martiny

Jeg elsker alt med artiskok 😛 Prøv opskriften – du vil ikke fortyde det 😉

Årh, hvor det lyder lækkert! Det må jeg prøve en dag 🙂

Det var super hyggeligt her til aften! Jeg kom dog hjem og opdagede at jeg lignede lidt en panda – jeg håber ikke jeg så sådan ud hele tiden, men det kom sikkert, da jeg vandrede rundt i sneen 😀 Sådan kan det gå!

Emma Martiny

I lige måde søde Caroline. Så hyggeligt at møde dig – og du lignede bestemt ikke nogen panda 😉

Line

Har lige lavet en portion, det smager farligt godt – så tænker jeg snart skal igang med en ny portion 😉
Det er super lækkert med en masse ny inspiration.

Emma Martiny

yaaay, hvor herligt 🙂 Mange tak for god respons!

LEAVE A

comment