Wraps med gulerodsfalafler og hvidløgsdressing // Femina madplan uge 07

12 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jamen altså. Det ser simpelthen SÅ lækkert ud! Dem må jeg afprøve en dag. Forsørger stadig at finde en god opskrift på falafler, der smager som jeg gerne selv vil have dem, og det er temmelig svært! Måske det er disse? Det er et forsøg værd 🙂
God dag!

// http://www.jannifromtheblog.dk

Laura

Emma, du er simpelthen så dygtig altså! Min mor og jeg er vilde min dine madplaner og slås om, hvem der skal købe ugens Femina (den anden overtager bagefter) for at først få fingrene i madplanen. Jeg er på SU og da køberen betaler, vinder min mor som regel 😉 God dag! Klem

Emma Martiny

haha, hvor er det bare HERLIGT at høre 🙂 Kæmpe knus til jer begge 🙂

Charlotte

Hej Emma, det lyder bare vildt lækkert! Ved du dog om opskriften kan fungere, hvis man ikke har en foodprocessor? (Studiekøkken er lig med begrænset plads (og økonomi) til køkkenmaskiner :S )

Emma Martiny

Hej Charlotte 🙂 det er jeg desværre bange for ikke vil fungere 🙁

Emma (en anden Emma ;))

Hej Charlotte. Lige et sent svar til din kommentar: Jeg har ikke en foodprocessor, men en stavblender og en minihakker. Jeg “hakkede”/blendede først kikærterne i miniblenderne i små portioner og så samlede jeg det med de øvrige ingredienser med en stavblender. Det fungerede fint 🙂

maria

Ihhh Emma. Elsker din blog. Det er så smukt mad du laver.
Flot arbejde. Tror vi skal prøve laksen i dag.

Kh Maria

Emma Martiny

Hej Maria 🙂 Du er sød, er du! Dejligt, du følger med 🙂 Håber, du synes om opskriften!

Heidi

Hej Emma
Efter din sidste youtube video om favoritter og herunder surkål, er jeg blevet opmærksom på, at den surkål som du anbefaler er pasteuriseret . Sådan som jeg forstår det dør bakterierne når kålen bliver pasteruriserede og dermed er effekten i tarmfloraen ikke den samme. Øv det er svært at finde upasteuriseret kål – min bror laver selv og det skulle være så nemt siger han. Jeg må nasse lidt fra ham.

Emma Martiny

Hej Heidi 🙂 Tak for din besked. Jeg er godt opmærksom på problematikken, og har tænkt mig, at jeg skal igang med at fermentere snarest 😉

Heidi

Jeg vil Anbefale årstidernes podcast og bog om samme emne. De gør det nemt og overskueligt 🙂

Alexandra

Jeg ELSKER simpelthen dine madbilleder! Jeg har først lige fundet vej ind forbi din blog nu, men har længe fulgt med på Instagram, og jeg må bare sige, du har et virkelig fint univers både dér og her på bloggen. Glæder mig til at følge med 🙂

LEAVE A

comment