Jordskoksuppe med bacon-bønnedrys // Femina madplan uge 08

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anne Katrine

Hej Emma, hvor ser/lyder det lækkert! Har du et godt tip til at skrælle jordskokker, jeg synes altid, jeg fumler helt vildt med at få dem gjort klar til tilberedning 🙂

Emma Martiny

Hej du 🙂 Jeg bruger en lille kartoffelkniv som jeg skraber overfladen med. Bruger man økologiske jordskokker behøver man ikke at skrælle dem fuldstændig 🙂

Emma

Åh den suppe ser dejlig ud, den passer lige til sådan en grå regnvejrsdag som i dag 🙂 Er vegetar, men tænker ikke, der er noget i vejen for, at udskifte kyllingebouillon med en grøntsagsbouillon, droppe baconen og bage bønnerne med noget røget paprika (y)

Emma Martiny

Overhovedet ikke! Det lyder som et super lækkert twist 🙂

Simay

Hej Emma, det lyder som en super lækker suppe! Den skal helt sikkert prøves snart. Men skal løgene ikke svitses? Er det meningen at man bare laver suppen i en foodprocesser/blender (ingen gryde) efter jordskokkene er ovenbagte?

Emma Martiny

hej du 🙂 Løgene kommer jo med i ovnen, og dermed bliver de tilberedte 🙂 Og ja, man laver simpelthen bare suppen i blenderen/foodprocessoren.

Lone Juul

Kan ikke finde canelloni bønner. Kan jeg bruge butterbeans istedet? Eller?

Emma Martiny

Hej Lone 🙂 butterbean er jo noget større, så de vil nok være svære at få sprøde. Men du kan sagtens bruge dem i suppen, når de skal blendes 🙂

LEAVE A

comment