Kategorier: Video, Vlogs

Video // Vlog torsdag d. 23. februar

11 COMMENTS
SHOW
HIDE

Jeg elsker dine vlogs, man lærer dig bedre at kende og så er det bare hyggeligt at følge med i hvad du får dagene til at gå med, både inspirerende og hyggeligt 🙂 !

Caroline

Det er et godt spørgsmål, hvorfor video er så populært… Jeg ser flere store bloggere, som begynder at lave video, selvom det ikke var det, de oprindeligt gjorde. Jeg tænker, det er populært, fordi det 1) ikke kræver så meget af os at se en video. Det er bare at klikke play og nyde. 🙂 2) Som du selv er inde på, giver videoerne et mere detaljeret indblik – og de viser dig som person, som du ‘virkelig’ er. Det er sjovt at høre, hvordan din stemme lyder, se, hvilke ansigtstræk du laver, og alt det der. Det er som om, de viser mere af dig. Giver det mening? 🙂
Personligt kan jeg godt lide “ligegyldige hverdags-vlogs” også 🙂 Det er bare hyggeligt.

Line

Hej!
Jeg prøvede lige at søge lidt på visuel komminikation uddannelsen, men det ser ud som om at man kun kan studere det i København, men din praktikant, sagde at hun boede i Århus? 🙂

Amanda

Jeg er så vild med dine vlogs! Det er så hygggeligt og inspirerende og komme med dig rundt en dag. Så bliv endelig ved!
Jeg vil lige spørge, hvilken sang den første i videoen er?

Jeg er enig med de andre kommentarer, synes dine vlogs er så hyggelige! Kan faktisk bedst lide dem om de helt “normale” hverdage, hvor du viser dine måltider, yoga, møder osv. 🙂

Anne-Sofie

Hej Emma.
Jeg synes, det er SÅ hyggeligt med dine vlogs. Man får ligesom et lidt bedre billede af, hvordan du egentligt er, når der kommer stemme på 🙂
Og så lige et hurtigt spørgsmål. Hvad er det, du har på læberne, der hvor du viser din fine nye kjole frem i videoen? Det er nemlig lige sådan en farve, jeg leder efter (især hvis den også er holdbar. Er den det?)

Nicoline

Altså jeg er jo fan af vlogs! De er relaterbare og ofte fyldt med inspiration, da du jo både deler dine vaner på trænings-, arbejds- og madlavningsfronten (sikkert også på andre). Derudover er det jo bare super hyggeligt!
Jeg må lige få taget mig sammen til at lave en youtube-profil på et tidspunkt, så jeg kan subscribe, hvis det gør dig glad! 😉

J

God video Emma! Nyder at se dine vlogs. Hvordan laver du i starten din skrift? Altså den firkant der er omkring teksten, hvordan laver du den?

Emma Martiny

hej du 🙂 Jeg laver det i Premiere Pro.

Jeg er så vild med dine Vlogs, Emma – de er simpelthen så hyggelige og fyldt med god stemning. Lav endelig flere, jeg følger i hvert fald gerne med i din spændende hverdag (:

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre, søde Julie 🙂 Du kan også tro, jeg holder af at følge med hos jeres lille familie.

LEAVE A

comment