Martiny Podcast S2E9 // Anette Hedegaard & Sofie Neble // TilDels SNAPS

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Bine

Spændende episode og seje kvinder! Jeg må indrømme at jeg hører til dem, der virkelig ikke kan lide snaps og prøver at undgå det til jule- og påskefrokoster. Men efter at have hørt dette podcast kunne jeg virkelig godt tænke mig at smage TilDels snaps, og synes at konceptet lyder virkelig interessant – jeg er stærkt betaget af iværksættere som vælger at bryde med normer/regler.

Og så var det lidt sjovt for mig at høre at du var i Salling og så at de havde insekter i køledisken, for jeg var netop i Salling igår og opdagede dem.. måtte lige kigge en ekstra gang, for jeg kunne næsten ikke tro det! Sjovt sammentræf.

Tak for en dejlig podcast – jeg nyder af lytte med hver uge 🙂

Emma Martiny

Hej Bine 🙂 hvor er det herligt at høre, at du synes om episoden. Anette og Sofie er netop vildt seje!
Du må have en rigtig dejlig søndag ?

Anne

Først, da jeg læste beskrivelsen, troede jeg, det handlede om, at de to seje piger lever af at lave snaps (som i snaps på Snapchat – jeg må have sociale medier på hjernen, haha!). Åbenlyst (og selvfølglig) er det ikke snaps forstået på den måde. Superspændende emne at høre om! Generelt kan jeg godt lide den store variation, du her i dine gæsteinterviews, men at du stadig holder en rød tråd 🙂
Knus og god søndag
– Anne

Emma Martiny

HAHA, hvor grinern altså! 🙂
Mange tak for rosen – det er så dejligt at høre!

LEAVE A

comment