Kategorier: Ikke kategoriseret

Video: Spørgerunde // Marts 2017

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Caroline

Ih en fin lille video – du er simpelthen så naturlig og sød! 🙂
Elsker farven på dine læber! Er det din naturlige læbefarve eller har du læbestift på?

Emma Martiny

Du er sød! Det er en lipstain fra Benefit, der hedder Cha Cha tint 🙂

Anneline

Hey Emma. Jeg nåede ikke at spørge, så nu bliver det her i stedet. Kan det virkelig passe, at du aldrig nogensinde drikker en cola eller spiser bland selv slik? Og hvis ja, hvordan kan du så undvære det??

Emma Martiny

Hej du 🙂 Lige cola og bland selv slik siger mig ikke så meget, så det køber jeg aldrig rigtig. Men jeg spiser bestemt også mere “usunde” ting – fx elsker jeg nachos og chokolade, hæhhæ 🙂

Pernille

Hej Emma 🙂
Du nævner i videoen, at du (især) tidligere har været meget hård mod dig selv og ikke elsket dig selv, men at det er noget, du med alderen har fået styr på. Kan du komme med nogle konkrete eksempler på, hvordan du er nået dertil? Har du gjort eller tænkt noget særligt for at være bedre mod dig selv? Jeg ved, at du også er ret glad for selvhjælpsbøger – er der evt. nogle af disse, der har hjulpet dig og i så fald hvilke? Jeg er selv meget hård mod mig selv, og har desværre ikke altid så høje tanker om mig selv, og det er virkelig noget, jeg gerne vil arbejde mere med, så måske har du nogle gode råd? Tak for en altid spændende og inspirerende blog! 🙂
Kh Pernille

Emma Martiny

Hej Pernille
Jeg tror, det er en kombination af flere forskellige ting. Først og fremmest bare, at jeg er blevet ældre. Dernæst har det først ændret sig, da jeg blev opmærksom på det og begyndte at arbejde på at ændre min tankegang – for den eneste, der kan styre hvordan vi har det, er os selv. Det har jeg tidligere talt om i dette podcast: http://www.emmamartiny.dk/2016/03/12/martiny-podcast-miniepisode-11-noeglen-til-lykke-succes/
Til sidst tror jeg, det er meget vigtigt at omgive sig med mennesker, som er gode for en. Folk, du ved, holder af dig, for den du er/gerne vil være. På et tidspunkt i mit liv, var det kun min familie og ganske få venner, men jeg tror, det er bedre at være kritisk ved ikke bruge tid med nogle, der får en tid at have det skidt – og i stedet forsøge at danne nye gode relationer.
Prøv at behandle dig selv som en god veninde. Spørgsmålet “hvad ville jeg råde min veninde til i denne situation”, synes jeg, er meget hjælpsomt. For hvorfor skal vi være hårdere ved os selv, end hvad, vi ville ønske for andre? Det er jo helt skørt 🙂

Kæmpe kram til dig, Pernille. Hav en rigtig skøn uge!

Pernille

Hej Emma
Tusind tak for dit svar!
Jeg har hørt flere af afsnittene fra denne sæsons podcast, som jeg har fundet meget inspirerende, så jeg vil helt sikkert lytte til den, du henviser til her 🙂 Jeg omgiver mig med få, men tætte personer, som jeg ved, ønsker mig det bedste. De gør utroligt meget for at give mig kærlighed og forsikre mig om, at jeg er en dygtig og dejlig person, men som du også skriver, skal det jo komme fra en selv, og det er her, jeg synes, at det bliver svært. Men det er helt sikkert noget, jeg skal arbejde på, for ja – det er netop helt skørt, at man behandler sig selv dårligere, end man behandler alle andre!
Du må også have en rigtig dejlig uge! 🙂
Kh Pernille

Sabrina G.

Så lige videoen med Carla og dig, og klikkede så videre på din Q&A video. Jeg synes simpelthen det er så fornemt at jeg som den eneste bliver nævnt med navn, hehe ? Så føler man så lidt speciel. Det er som altid nogle skønne videoer du for bakset sammen, flere af dem tak! Din kusine må også være helt starstrucked over, at du sådan har lavet en video med Carla – Selvom jeg nu vil mene, at fornøjelsen må have været mindst lige så meget på Carlas side ?

Emma Martiny

Hæhæ, jamen når kommenterer og hilser på, husker jeg selvfølgelig folk ved navn. Det er altså herligt, når du kigger forbi kommentarfeltet, søde Sabrina 🙂 Tak for al rosen! Hav en skøn dag.

LEAVE A

comment