Kategorier: Ikke kategoriseret

Glutenfrie bananboller med chokolade

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Yum – nemt og lækkert!

Emma Martiny

Lige præcis! 🙂

Marie

Hej Emma, jeg kan ikke tåle nødder – tror du evt man kunne supplere med mere af de to andre mel? Eller fx bruge havremel eller kokosmel?
Ser virkelig lækkert ud :-))

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Det kan du sagtens, men konsistens og smag bliver naturligvis en smule anderledes. Jeg ville nok vælge at erstatte det med havremel, boghvedemel eller quinoamel.

Cecilie

Kan yoghurt astates af det tykke i kokosmælken ? Kan ikke tåle mælk eller Soya

Emma Martiny

Hej Cecilie 🙂 Jeg ville erstatte med kokosyoghurt, hvis du kan finde det. Ellers prøv det tykke i kokosmælk + 1 tsk. æblecidereddike rørt sammen.

LEAVE A

comment