Kategorier: Femina, Hovedretter, Mad, Opskrifter

Fuldkornsrisotto med svampe, grønkål & serrano // Femina madplan uge 12

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Lyder dejligt. Og fedt på fuldkornris! Elsker også risotto, men gemmer det tit som forret til middagsselskaber da jeg synes det bliver lidt for “tungt” og usundt med den traditionelle fremgang.
Det er rigtig at risotto virkelig bare kalder på hygge og vino ?

Emma Martiny

jeg håber, du vil synes om min variant 🙂 Den mætter stadig rigitig godt, men er ikke helt nær så tung som klassikeren.

Mmmh, jeg må ud at lede efter fuldkornsgrødris med det samme! Jeg elsker risotto af et godt hjerte, og hvis man kunne gøre den bare en my sundere er det jo bare et kæmpe plus. Glæder mig i hvert fald til at teste den her opskrift 🙂

Knus
// http://www.moonlitmadness.dk

Emma Martiny

Håber, den bliver en succes :-*

Camilla Kirstine

Kære Emma!Jeg er og bliver nok din største opskrifts-fan! Jeg er dårlig til at følge en opskrift. Det betyder dog ikke at jeg har så stor gavn af dine og jeg har elsket dine alle dine kogebøger. De giver mig nemlig præcis den inspiration og motivation til at gå i køkkenet til at jeg rent faktisk får kreeret noget mad og ikke ender hver aften med tørre rugbrødsmadder (intet ondt om rugbrøds-madder, dem elsker jeg såmænd – dog ikke til aftensmad en hel uge!).

Jeg ved ikke om du har prøvet det, men ellers elsker jeg at bruge en rest risotto fra aftenen forinden og lave lækre ‘grøddeller’ af dem dagen efter. Hvis jeg har god tid laver jeg luksus udgaven; sprøde risotto kugler med ost. Jeg er fan af dem fra Un Mercato i Torvehallerne og faktisk har de lagt en opskrift ud som jeg synes du bør tjekke:http:/ /www.unmercato.dk/news/risottokugler

Solskinshilsener
Camilla Kirstine.

Emma Martiny

Hej du 🙂
Haha, hvor er du sød!! Det er bare så dejligt at høre.
Risottokugler er SÅ lækre – tak fordi du minder mig om opskriften.

Kæmpe kram fra mig

Kristiane

Tak for nem og lækker opskrift:) den blev testet og den var et hit??

Emma Martiny

Skønt at høre! 🙂

LEAVE A

comment