Kategorier: Martiny Podcast

MARTINY PODCAST S2E13 // ELLEN ELSNAB OM STRESS & HEARTCORE BUISNESS

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

Kære Emma
Glæder mig til at høre episoden! Jeg er selv ved at udvikle min egen podcast 🙂
Hvilket lydredigeringsprogram bruger du? Og optager du interviews over Skype eller?

Kærligst Kamilla

Emma Martiny

Hej Kamilla 🙂
Jeg redigerer i GarageBand og optager i Skype via CallRecorder.

Julie

Tak for et inspirerende podcast om en meget inspirerende kvinde! Jeg kan kende så mange af hendes tanker og målsætninger fra mig selv og mit eget stressforløb. Og det giver bare så meget mening, at den der lyst til at sadle om og omlægge sit arbejdsliv netop kommer efter sådan et forløb, for selvom det kan betragtes som en livskrise at være gået ned med stress, kan det også i sidste ende fungere som en slags inspiration til virkelig at mærke efter, om man virkelig beskæftiger sig med det, man gerne vil. Om man bruger det meste af sin tid på noget, der gør en glad, fremfor noget der dræner og som “bare skal overstås”, hvis det giver mening 🙂 Det er jo ikke altid den første vej, man tager, som nødvendigvis er den rigtige 🙂

At lytte til dit podcast er altid en hyggelig søndagsbegivenhed for mig, tak fordi du tager dig tiden til at lave dem 🙂

Emma Martiny

Hej Julie 🙂
Det giver så meget mening – og det er faktisk noget af det, jeg taler om i den kommende episode af podcastet. At turde mærke efter.
Det er så dejligt at høre, at du har glæde af podcastet. Tak til dig, fordi du tog dig tid til at lægge så sød en kommentar.
Klem!

[…] episoden samler jeg op på sidste uges episode med Ellen, hvor vi talte om stress. Jeg fortæller om to forskellige perioder i mit liv, hvor jeg selv har […]

LEAVE A

comment