Video: Opskrift på dadelkaramel fra Fabelagtige fristelser // Carla Mickelborg & Emma Martiny

24 COMMENTS
SHOW
HIDE
Christina

Øv. Jeg kan ikke afspille video’en og den er ikke tilgængelig på youtube.
Men fryder mig dog over at jeg kan finde begge opskrifter i din nye bog og glæder mig som sindsyg til at få den hjem til de 2 andre du har lavet?

Emma Martiny

Jeg havde lige lidt tekniske problemer, men videoen er oppe nu 🙂

Caroline

I er nødt til at lave flere videoer sammen! 🙂

Emma Martiny

haha, will do! 🙂

Ida

Skal helt bestemt prøve at lave bollerne, mangler tit en lille eftermiddagssnack 🙂

Emma Martiny

Du bliver vild med dem! 🙂

Helene

I er virkelig søde og gode sammen! Og opskrifterne ser jo ekstremt lækre ud!

Emma Martiny

Tak Helene 🙂 Dejligt du kan lide videoerne!

Mette

Dagens 1. overspringshandling, tjekke blogindlæg. Dagens 2. overspringshandling, lave dadelkaramel. Det lyder simplethen så lækkert! Har lige et spørgsmål, vil du fortælle hvilken læbestift du har på i videoen? Den er simpelthen så fin 🙂

Emma Martiny

Haha, hvor herligt! 🙂 Jeg kan desværre ikke huske farven. Mener egentlig ikke, jeg havde noget på. Men måske jeg husker forkert? Beklager!

Signe

Kan man bruge blender i stedet for foodprocessor? Det lyder så lækkert, men har ingen foodprocessor!

Emma Martiny

Hej Signe 🙂 Ja, det kan du sagtens. Det gør vi også i videoen 🙂

Signe

Dejligt! Så må jeg bare i gang. Tak for opskriften 🙂 Jeg glæder mig til at prøve den.

Britt

De chokoladeboller er seriøst SÅ gode! Jeg er allerede solgt – det samme med min familie!!

Emma Martiny

SÅ dejligt at høre, at de blev et hit! Lavede du dem med boghvedekerner eller rugkerner? 🙂

Britt

Jeg lavede det med rugkerner, jeg kunne ikke finde boghvedekerner i fakta eller netto. Prøver at lave bollerne igen i dag, hvor jeg putter mandler i – det tror jeg også er lækkert! OG så har jeg netop lige lavet dadelkaramellen og nøj hvor er den god!! ?

Emma Martiny

Uh, mandler lyder lækkert!! 🙂 OG ja, karamellen er skøn. Den er også et hit herhjemme.

Kristina P

Hejsa – Kan man mon undlade fiberHUSKEN i bollerne? ? De ser så lækre ud!!, men fiberHUSK (ej heller HUSK) er ikke noget jeg ligger inde med eller bruger normalt..:/

Emma Martiny

Hej Kristina 🙂 Nej, det kan du desværre ikke, så fungerer opskriften ikke.

Kristina P

Ok, det kan være jeg skal ud at investere i det så 😀

Helene

Jeg har allerede prøvet at lave dem to gange nu (har netop lavet anden portion i aften). Og ja, de bliver klart bedst med boghvedekerner 🙂 Rugkerner forbliver lidt for hårde til mine tænder, men mine forældre havde rugkerner i skufferne, da jeg var hos dem, og bagte bollerne. Men nu har jeg selv købt boghvedekerner, og det blev endnu bedre end første gang! Pga. allergi har dog skiftet hasselnøder ud med mandler. Og jeg glemte at putte dadler i, selvom jeg egentlig har nogen liggende. Men de blev stadig virkelig gode.
Synes du egentlig der er forskel på at bruge HUSK fra den gule pakke og den grønne med hvid skrift?
Jeg bruger nemlig den grønne pakke, til andre ting, som fx mavevrøvl.

Emma Martiny

Hej Helene 🙂 Skønt at høre, at opskriften er en succes! Jeg synes også helt klart, de er bedst med boghvedekerner 😉
Den gule HUSK er lavet specielt til bagning, og den fungerer bedst, da skallerne er pulveriserede. Man kan til nød bruge den grønne, men så skal mængden fordobles 🙂

Lovisen

Er lige ved at planlægge veninde brunch til næste weekend, og er lige faldet over din opskrift på dadelcaramel, og det lyder jo så lækkert. Kan det også spises på almindelige grovboller? Og din bagte gulerodsgrød, kan den gøre det ud for det søde indslag, eller er den ikke sød? Har tænkt på om man kan røre vaniljekorn i yoghurten der kommer oven på grøden..

Emma Martiny

Hej du 🙂 det kan den sagtens ja!
den bagte grød er ikke en kage, men tilsætter du lidt ahornsirup, kan den sagtens udgøre det søde indslag 🙂

LEAVE A

comment