Kategorier: sponsoreret indlæg

Tips til hverdagsindkøb & hvordan jeg planlægger photoshoots

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Pernille F

Du er sej, Emma! Er virkelig imponeret over det arbejde og de velfortjente ting du opnår, som dine opskrifter på nemlig.com, i Femina, kogebøger, podcast, osv. Det er virkeligt sejt!
Min kæreste og jeg laver madplan for en uge og har før handlet ind hver søndag, men de seneste uger har vi fået vores varer leveret af Coop. Mega nemt, tidsbesparende og lækkert. Desværre en del forsinkelser med leveringen (Postnord leverer for dem), så vi er lidt trætte af det. Det bliver også dyrere end i Netto, men det er jo en prioritering 🙂 Nu overvejer vi at gå tilbage til selv at handle ind, handle ind via Nemlig eller få Årstiderne.

Emma Martiny

Søde Pernille 🙂 Du må prøve at se, om du ikke vil blive mere tilfreds med nemlig.com – jeg har i hvert fald super gode erfaringer med dem.

Anna

Jeg er også blevet helt vildt glad for nemlig.com. Jeg synes det er super smart, at jeg kan handle ind til hele ugen og så skal jeg ikke tænke mere på det. Men i sidste uge, levering fredag, havde jeg købt tre pakker kød, som alle udløb igår mandag.. det var virkelig ikke optimalt. Måtte smide to pakker i fryseren..

Emma Martiny

Hej Anna 🙂
Det er nemlig så smart. Men øv, hvor ærgerligt! Du skulle da have skrevet til nemlig.com – så ville de helt sikkert gøre noget ved det 🙂

Mathilde

Jeg laver madplan for en uge af gangen om søndagen. Så vidt muligt bliver det hele handlet om søndagen eller måske om mandagen. Men hvis der skal bruges grønt i slutningen af ugen, så venter jeg med at købe det, så der er sikkerhed for, at det er frisk til brug 🙂

Lovisen

Jeg laver madplan om søndagen, og så handles der hos nemlig med det samme. Det er så nemt, og har aldrig haft noget st klage over. Ofte er der koder med gratis fragt, så jeg bruger absolut ikke flere penge nu, end tidligere hvor jeg selv handlede.

LEAVE A

comment