Hjemmelavet toblerone fra Fabelagtige fristelser

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
J

Hvor mørk chokolade skal det være? 65, 70, 85%? Hvad anbefaler du? 🙂

Emma Martiny

Hejsa 🙂 Jeg bruger 75%, men det er ikke så afgørende. Du kan sagtens bruge en mørkere, da honning og mandelsmør også søder.

Rikke Gaedt Lange

Hej Emma.
Jeg modtog eeendelig din nye bog med posten i dag, og jeg er så spændt på at lave alle opskrifterne 🙂 Hvor ser de bare gode ud – juhuuu.
Held og lykke i morgen.

Emma Martiny

Tusind tak, Rikke 🙂 Håber, du bliver glad for bogen!

Siri

Hej Emma,

hvor ser den lækker ud!
Kan man godt bruge alm. smør eller plantesmør i stedet for mandelsmørret? Eller er det en vigtig del af smagen?

Emma Martiny

Hej Siri 🙂 Mandelsmør er slet ikke det samme som almindeligt smør, så det kan du ikke. Det er ligesom peanutbutter blendede mandler, der er blevet til en cremet masse. Du kan lave det selv ved at blende mandler i en foodprocessor eller købe det i helsekosten.

Siri

Okay, så må jeg se at få kastet mig ud i at lave noget mandelsmør 🙂

Helle Andersen

Hvilken honning bruger du? Skal det være fast honning?

Emma Martiny

Hej Helle 🙂 Det betyder ikke noget, om det er fast eller fyldende honning.

LEAVE A

comment