Kategorier: små ting

Små ting

17 COMMENTS
SHOW
HIDE
Maria Elstrøm Jensen

Ej Emma, jeg har lige modtaget din nye kogebog og er helt blown away ? Jeg er SÅ imponeret af dig! Både din tilgang til at fordybe dig i det du laver, din hungren efter ny viden (som man virkelig kan mærke) og din kreativitet. Dine kogebøger er det bedste, fordi de er så anderledes end alle andre på markedet. Jeg bliver altid vildt inspireret, og må nok indrømme at jeg efterhånden kan alle opskrifterne fra herlig og ærlig mad i hovedet. Jeg har brugt timevis på at bladre mig igennem den bog. Og jeg er ret overbevist om, at det ikke bliver meget anderledes med fabelagtige fristelser ? Tusind tak fordi du deler, laver fantastiske kogebøger og inspirerer mig hver dag ??

Emma Martiny

Ahmen, hvor er det bare SKØNT at høre. Dejligt, du synes om bogen, og 1000 tak for alle de søde ord. Det er bestemt mig, der takker <3

God dag til dig, Maria 🙂

Gitte

Hej Emma
Jeg er SÅ meget med dig, og du skal da selvfølgelig have lov til at være ovenud glad og ikke mindst stolt – for du er mega sej!
Jeg ønsker dig kæmpestort tillykke med din nye kogebog, og sender dig et stort skuldersklap fra Hamborg for dit flotte arbejde.
Rigtig god mandag, og masser ros og glade tanker herfra 🙂

Emma Martiny

Hej Gitte 🙂
Tak! Hvor er du bare sød altså 🙂
Rigtig god mandag til dig, og varme kram fra Århus.

Emma

Lyder som en skøøøn og crazy weekend! Kæmpe tillykke med din flotte flotte kogebog, er helt forelsket efter at have set din video om den. Må nok lige en smut forbi boghandleren en af dagene og gramse lidt på den 😉 Hvis ikke udgivelsen af ens helt egen bog giver grund til at se stort på janteloven, så ved jeg da næsten ikke, hvad der ellers skulle give det..

Emma Martiny

Hejsa Emma 🙂 Haha, ja, det er lige præcis, hvad det har været.
Jeg håber, du vil synes om bogen, og at den skal hjem og stå i dit køkken 🙂

Nicoline

Jeg er med dig! Din succes er fuldt fortjent, og du har al ret til at nyde den!
Tusind tak for at tage så godt i mod min storebror og mig til din bogreception! Det var en fornøjelse at snakke med dig og Mia (og smage dine lækre kager – hehe). Jeg glæder mig til at gå i kast med opskrifterne og jeg lover at sende snaps (hvis du vil have det?). Hav en skøn dag <3

Emma Martiny

Det var så(!) hyggeligt, at I kiggede forbi 🙂 Håber, I havde en skøn dag i forårsvejret!

Send meget gerne billeder, når du prøver opskrifterne. Det er simpelthen så skægt at følge med i 🙂

Kram!

R.

Mega sejt gået. Stort tillykke 🙂

Emma Martiny

Selvfølgelig må du være glad. 🙂
Selvom jeg godt kan synes, det nærmest virker overnaturligt med en sød og smuk ung kvinde, der har skrevet tre vidunderligt flotte kogebøger, har en sej blog, podcaster, står bag en kalender osv., så ved jeg også, at det kræver drønhårdt og fokuseret arbejde. Respekt for det! Og for dig. 🙂
Og endnu engang tillykke med din tredje kogebog!

Emma Martiny

Haha, du er alt for sød. Der er ikke meget overnaturligt over det – kun hårdt arbejde og en god portion passion og positivitet 😉
Det var så hyggeligt at hilse på dig i lørdags! 1000 tak for, at du kiggede forbi, Marianne!

Du har helt ret. 🙂 Det er bare vildt fascinerende at følge udefra.
Og tak i lige måde – det var superhyggeligt at møde dig!

Linda P

F*** Jante, nyd successen, du er sej, tillykke med den nye bog!

Emma Martiny
Ida

Var den arabiske tapas god? Har tænkt på at prøve den flere gange.

Emma Martiny

Den var OK. Ikke noget vildt særligt, men smagte fint 🙂

LEAVE A

comment