Spaghetti med linse-bolognese // Femina madplan uge 14

10 COMMENTS
SHOW
HIDE

Uhm, det hele ser SÅ lækkert ud! Ham Simon er en heldig mand, at han får lov til at spise din lækre mad, stort set hver dag :p

Emma Martiny

Haha, han er totalt forvænt! Han aner ikke, hvor forkælet, han er 😉

Ida

Kan man bruge almindelige tørrede linser og så tilsætte mere vand og lade det koge længere? Og hvor mange linser skal Manning så fald bruge tror du?

Emma Martiny

Du skal koge linserne i en gryde for sig, så kan du sagtens gøre det. Brug 250 g grønne linser.

Karoline

Nøj det er en lækker ret! Har lavet den for første
gang her til aften og den var et sikkert hit. ?
Ved du hvordan den er at fryse ned?

Emma Martiny

Dejligt at høre, Karoline 🙂 Du kan sagtens fryse bolognesen ned.

Anne

Kan man mon bruge røde linser til denne ret?

Emma Martiny

Hej Anne 🙂 Ja, det tror jeg sagtens, du kan.

Tina

Hej Emma 🙂
Efter at have prøvet bolognesen her til aften, vil jeg bare lige indskyde, at den også fungerer glimrende i en lasagne.

Emma Martiny

Hej du 🙂 Uh, det kan jeg lige forestille mig!
God weekend, søde.

LEAVE A

comment