Snickerskage fra Fabelagtige Fristelser

26 COMMENTS
SHOW
HIDE
Rikke Gaedt Lange

Hej. Jo den kage har jeg allerede bagt første gang, og den er virkelig LÆKKER:-) Den kan varmt anbefales herfra.

Emma Martiny

Dejligt at høre, Rikke! 🙂

Mette

Haha, hvis din tålmodighed er lille, og appetit stor ? Den er egentlign en meget præcis beskrivelse af mig- og sikkert også mange andre.
Har netop hevet kagen ud af ovnen, og glæder mig til at sætte tænderne i et stykke, når chokoladen er kommet på og kølet af.

Emma Martiny

haha, me too 😉 Glæder mig til at høre, hvad du synes om kagen 🙂

Mette

Den var virkelig god! Den bliver helt sikkert en genganger herhjemme ?

Emma Martiny

Dejligt at høre, Mette! 🙂

Helene

Hej 🙂
Hvilken forskel gør kokosolien i chokoladen?

Emma Martiny

Det gør, at chokoladen ikke bliver helt hård, så den kan skæres over, uden at den knækker i større stykker – giver det mening? 🙂

Nøj hvor lyder den lækker. Den bliver mit bud på dessert til Påskefrokosten. Tak ☺️

Emma Martiny

Det var da bare så lidt 🙂 Håber, den bliver en succes! Rigtig god påske 🙂

Helene

Det gør det 🙂 Har netop bagt den, og venter bare utålmodigt på at den køler af!

Dicte

Åh Emma, det ser simpelthen så lækkert ud! Den må jeg helt klart forsøge mig med. Hvor længe vil du tro, at kagen holder sig god? Jeg kunne godt tænke mig at tage den med til et arrangement på arbejde om et par uger, men jeg vil være nødt til at lave den 2-3 dage i forvejen, fordi jeg vil være presset på tid i dagene op til. Jeg håber, du har en idé 🙂 God påske <3
KH Dicte

Emma Martiny

Hej Dicte 🙂 Tak! Du kan også tro, den er god. Den kan godt holde sig et par dage, men 3 dage inden vil jeg måske ikke anbefale.
Håber, at kagen bliver en succes 🙂

Catrine

Hej! Kagen lyder super lækker ☺️ Jeg har tænkt på at lave den til en weekendtur.
Kan man lave den og først spise den et par dage senere? Skal den opbevares på køl?

På forhånd tak! ?

Emma Martiny

Hej Catrine 🙂 Kagen skal ikke opbevares på køl, og den kan holde sig god i et par dage.

trinevb

jeg har så mange hele mandler og mandelmel i skufferne.. tror du, at mandelmelet vil fungere istedet for peanutbutter og mandler istedet for peanuts?

Emma Martiny

Hej Trine 🙂 Du kan bruge mandelsmør (blendede mandler, der har konsistens som peanutbutter) i stedet for peanutbutter.

Agathe

Hej Emma. Tak for en super skøn blog! 🙂 Jeg har lige bagt kagen, og den fik kun lidt mere end 15 min., så var den gylden og pinden kom op ren. Brugte du varmluft eller alm. ovn, da du selv bagte den?

Emma Martiny

Hej Agathe 🙂 Jeg bruger varmluft, men alle ovne er jo forskellige 🙂

Amalie

Hej Emma.
Sikke en smuk kage !! Jeg tænkte på, om man kan erstatte æg med noget andet, så kagen bliver vegansk? (evt. chiafrø, HUSK eller aquafabe)
Tak for dine mange gode opskrifter.
Kh. Amalie

Emma Martiny

Hej Amalie 🙂 Jeg har prøvet, men giv det et forsøg med et chia-æg 🙂

Mille Mouritsen

Mums – så er den i øvnen. Den var hurtig og dem at lave 😀 Glæder mig til at tage den ud 🙂

Ida

Hej! Det bliver et weekendprojekt! Kan den fryses? ☺️

Emma Martiny

Hej Ida 🙂 Jeg har aldrig prøvet, men det vil jeg tro.

Jeg kunne kun finde peanutbutter med salt. Går det? 🙂 glæder mig til at lave den!

Emma Martiny

LEAVE A

comment