Kategorier: Martiny Podcast

MARTINY PODCAST S2E16 // SOLOSHOW // KVINDELIGHED & FEMININ ENERGI

10 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nicoline

Tak, tak, tak, Emma for at sætte ord på nogle ting, som jeg hverken tør eller kan sætte ord på. Jeg satte stor pris på sidste uges podcast med Christine, da jeg selv har haft overvejet at løse nogle problemer med p-piller. Det var i sin tid Christines indlæg om selvsamme emne, der fik mig til at lytte til min mavefornemmelse og lade pillerne ligge.
Dette podcast rammer virkelig noget i mig, da min feminine energi helt klart bliver holdt nede – af mig. Ligesom så mange andre er jeg en 12-talspige, og det falder mig så utrolig nemt at sætte konkrete mål og gå efter dem – særligt hvis jeg skal bruge hovedet. Min kreative og “bløde” side har jeg pakket så langt væk, at man skal tæt på mig for at se dem. Jeg har fx svært ved at indrømme min forkærlighed for blogs, pæne madbilleder og det at skrive historier. Dit podcast giver mig lyst til at omfavne den side af mig selv.
Så igen – tak! Hvis jeg er modig nok, kan det jo være, at jeg en dag kan linke til min egen blog 😉

Nanna

Spændende indlæg.

Jeg elsker at være født som en pige. Jeg er 24 nu og er i tvivl om jeg er en pige eller kvinde, jeg er nok alt indimellem. Jeg elsker det feminine, jeg elsker at gøre noget ud af mig selv, jeg elsker den feminine energi mellem mine veninder og jeg. Jeg synes kvinder har en ekstra dimension. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg synes bare vi har noget ekstra en mand ikke har. Jeg synes vi har et lag af empati, kærlighed, omsorgsfuldhed, varme som gør os ekstra specielle. Jeg synes kvinder er noget af det smukkeste og stærkeste i verden. Jeg synes kvinder skal passe på med at sige, hvad der er feminint og hvad der er ikke er. En kvinde kan sjældent være både intelligent og smuk (synes befolkningen) – hvad er det for noget? Jeg forstår ikke hvem der har lavet den regel, fordi det kan en mand jo sagtens.

Jeg synes stadig i dag kvinder får mange dumme bemærkninger om, hvad de er og hvad de ikke er. Jeg tager sommetider mig selv i, at neddæmpe min feminitet, fordi jeg gerne vil tages mere seriøst, det vil jeg rigtig gerne stoppe med. Jeg ønsker en fremtid, hvor kvinder hjælper hinanden endnu mere og indser, at hvis vi står sammen, kan vi udrette fantastiske ting.

Tak fordi du deler dine erfaringer, her er mine.
Kh Nanna

Caroline

Jeg kan virkelig godt lide dit afsluttende budskab om at nyde noget mere. 🙂 Jeg føler ofte at livet bare går så stærkt, uden at jeg rigtig er til stede og husker at nyde det. Så tak fordi du lige minder mig om det 😉
Jeg aner ikke om noget om det med energierne, men det lyder rigtig spændende 🙂

Line

Virkelig interessant podcast! Den satte nogle spændende tanker igang hos mig.

Sarah

Fantastisk stærkt podcast!! Jeg er så vild med alt, hvad du foretager dig – du er simpelthen så dygtig, og samtidigt kan man mærke at du har hjertet og din mavefornemmelse med i alt. Mange af de ting du snakker om med maskuline og feminine energier er virkelig interessant, når man som mig står til at skulle ud på arbejdsmarkedet ganske snart. Jeg har mange lederambitioner, men vil gerne gå til det med ikke blot maskuline energier, og det er jeg i den grad blevet inspireret til.
Tak for et vanvittigt interessant indspark!
Hav en dejlig dag.
Kh Sarah.

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂 Tak! Hvor er det bare søde ord 🙂
Det er super relevant at tænkte på maskulint/feminint på arbejdsmarkedet. Jeg har selv oplevet flere gange oplevet, at jeg har nedtrykt mine feminine energier for at blive taget mere seriøst, og det er bare så forkert på mange forskellige planer.
Er sikker på, at du bliver en fantastisk leder 🙂
God dag, søde du!

Karina

Jeg har i løbet af de sidste par uger hørt ALLE dine podcast. Tusind tak for dem! Det har været utroligt spændende og sat en masse tanker igang hos mig. Der har været så mange inspirerende interviews med foretagsomme piger, men jeg holder også meget af dine soloshows, jeg har tænkt meget over det du sagde om, at finde sine værdier og om at man kan befinde sig i forskellige årstider. Det med årstiderne giver så meget mening for mig lige nu. Jeg er lige 10 år ældre end du og mange af de piger du har snakket med, og derfor et andet sted i mit liv. Men jeg har de samme drømme om at leve af “at lave mine egne ting”, og jeg tænker jeg bare skulle være sprunget ud i det tidligere…

Ang. det at nyde fra dit sidste podcast, så er det også noget jeg er ved at lære. Det kan have så mange former, for mig er det meget noget bare at nyde at være tilstede med mine børn, bare at sætte sig ned hos dem, uden skulle ordne mad, vasketøj og så videre. Uden at tænke på alle de ting man burde gøre. At give sig selv lov til at holde fri og slappe af. Og at det faktisk er ok at drømme og karriere er på stand by for en periode. Jeg har i mange år bare knoklet derud af, uden af kunne nyde nuet, fordi jeg altid følte jeg var bagud. Derfor at det en kæmpe befrielse at kunne give slip på alle de krav der var (jeg havde til mig selv), og lære bare at nyde nuet.

Jeg glæder mig til at høre de næste podcast!

Kærlig hilsen Karina

Emma Martiny

Hej Karina
Hvor er det dejligt at høre, at du har fundet podcastet inspirerende!
Jeg tror, vi bliver ved med at lære gennem hele livet, og at vi hele tiden skal checke ind og vurdere, hvad der er det rigtige for os, i den årstid, vi er i. Det lyder det til, at du gør netop nu 🙂
Da jeg læste din kommentar, kom jeg også til at tænke på, at du jo er et lige så godt (hvis ikke bedre) forbillede for dine børn, når du holder fri og er nærværende, som når du sætte karrieremål og præstere 🙂
Kæmpe kram og god weekend,
Emma

Kære Emma

Tak for dine podcast – dem nyder jeg virkelig og hvor er det dejligt at du også udvikler tager nogle ret følsomme emner op – det simpelthen så skønt – at du sætter ord på det – på den du bliver er lysende et forbillede og det er simpelthen så vigtigt i denne tid med sådanne nogle forbilleder – særligt nu hvor vi lever i en tid hvor det kvinderlige og mandelige bliver udstillet på reklamsøjler og på billeder Instagram – men hvor detVi mim optik ikke nødvendighes er specielt god kontakt til den dybe feminine og maskuline energi – <3

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvem dine inspirationskilder er til det snakker om i dette og forrige podcast – hvem inspirer dig, har du været for kursusforløb / mentore forløb

Og så synes jeg det kunne være rigtig spændende hvis du ville dedikere et soloshow til manifestation og det at drive en feminin business

Stort cyber space knus
Stine

Emma Martiny

Kære Stine
Mange tak for din søde kommentar! Hvor er det herligt at høre, at du ræsonnerer med budskabet.
Jeg har svært ved at lave en liste over mine inspirationskilder, da det er et emne, jeg har læst om mange steder efterhånden. Det du hører i podcastet er mine egne konklusioner og erfaringer 🙂

Varme kram og rigtig god weekend

LEAVE A

comment