Kategorier: Video

Video: 10 ting, jeg gør for at være god ved mig selv

18 COMMENTS
SHOW
HIDE
Stine

Du er så god, altså!

Emma Martiny
Camilla

Du er meget inspirerende. Tak for gode videoer, podcasts og indlæg.

Emma Martiny

Og tak fordi, du følger med :-*

Hanne

Tak for påmindelsen – det er så let at glemme, men så vigtigt at huske. TAK!

Det er SÅ vigtigt! Og SÅ nemt at glemme. Så tak for påmindelsen 🙂

Emma Martiny

Det var bare så lidt :-*

Camille

Dit dejlige smil smitter 😉

Emma Martiny

Hvor er du sød :-*

Nicoline

Årh hvor hyggeligt! Du virker oprigtigt glad i denne video, og det smitter 😉
Jeg tog mig selv i at sidde og nikke, da du snakkede om at lave en film om morgenrutiner, haha. Det er i hvert fald en fin ide!
God søndag <3

Emma Martiny

hæhæ 🙂 Det må jeg hellere få fikset så 😉

Julie

Tak for en helt vildt dejlig video om noget meget vigtigt! 🙂

For at være god ved mig selv i hverdagen, sørger jeg for at lytte til mig selv og min krop. Det kan fx være ved at give mig selv en tiltrængt time-out, når jeg kommer hjem fra en travl dag på arbejdet, se disney-film, gå tur eller lytte til podcast. Synes meget, det handler om at fokusere på de små ting, som gør mig glad – lægge rød neglelak, spise en god og nærende morgenmad, starte dagen ud med løb eller yoga, nærvær med min kæreste, familie eller gode venner, læse en spændende krimi eller et magasin, købe en ny blomst, iklæde mig farverigt tøj eller drikke en god kop kaffe. Listen er lang, det handler bare om at prioritere det 🙂

Emma Martiny

Hey søde Julie 🙂
Det er lige præcis de små ting i hverdagen, der kan gøre en kæmpe forskel. Det lyder til, at din liste med selvforkælelse er virkelig rar :-*

Matilde

På dage hvor du også løber en tur eller dyrker yoga om morgenen, gør du så det før eller efter at du mediterer? Jeg har læst at det er bedst at gøre om morgenen, men synes pludselig min morgenrutine bliver lidt omfattende (ifht. at jeg er mega B menneske)
Kh

Emma Martiny

Hej Mathilde 🙂 Der gør jeg det efter. Husk dog, at det bedste tidspunkt at meditere, er der, hvor du får det gjort. Start med bare 5 minutter 🙂

Stine

Hej Emma,
jeg elsker at følge med I dit univers – du er meget inspirerende 🙂
Jeg vil også vældig gerne høre lidt mere om dine morgenrutiner. Har du mon også nogle aftenrutiner, du vil dele ud af?
Jeg tænkte også, om du vil lave et indlæg med gode podcast, du hører?
Ha’ det godt.
Bedste hilsner fra Stine

Emma Martiny

Hej Stine 🙂
Morgen + aften rutiner coming up 😉
Jeg har ofte skrevet om podcast, jeg anbefaler. Se eks. her: http://www.emmamartiny.dk/2017/02/15/3-podcasts-til-kolde-vinterdage/

LEAVE A

comment